Kuş Forumları > Papağanlar
5 adet yavru sultan papağanla takas
merhaba dostlar 5 adet sultan papağanı yavrusu ile jago veya diğer papağan türleriyle takas etmek istiyorum.yavruların 1 adedi 2,5 aylık diğer dört adedi henüz yuvalığı terk etti.ilgilenler benimle [email protected] veya 0536 443 57 43 nolu telefonla arıyabilirler.istiyenlere resim yollaya bilirim saygılar
Selam, sultan yavrularını tek tek satarsanız daha karlı olabilirsiniz. 5`ini birden tek sefere alabilcek birini bulmak zor. Kuşların resimlerini [email protected] adresine gönderirseniz en küçük yavruya talip olabilirim.
merhaba dostum resimleri gönderim yavruların resimleri 15 gün önceki resimleri şimdi yuvalıktan 2 si çıktı.istersen şu anki resimlerinide yollayabilirim.telefonun veya msn adresin varsa görüşebiliriz.selamlar
merhaba ist.maltepeden rahman,ben hobi amaçlı sülün besliyorum elimde 5 çeşit sülün var düşünürseniz sultanlarla takas yaparız 0 532 709 47 40 [email protected]
merhaba Rahman bey............... sülünlerinizin türü ne ve boyları ne kadar resimleri varmı.akşam 19 dan sonra mesenedeyim ordan görüşelim [email protected] selamlar
bahtiyar bey yavrularla ilgileniyorum 5ine nekadar istiyorsunuz hangi ildensiniz [email protected] adresime resim yollayabilirmisiniz
merhaba msn adresinize resimleri yollaya bilirim kamerada yavrularıda gösterebilirim.adıyaman merkezde oturuyorum.fiyat olarak evcil olana 120 diğer dört yavruya 100 milyon adet fiyatı selamlar
selam,senin papağanlarla ilgileniyorum satmadıysan bana resim gönderebilirmiisn birde fiyatını yazarsan sevinirim.İyi günler
merhaba emeksiz dostum............ iyide ben sana nasıl haber vereceğim? isim yok telefon yok adres yok. sarı çizmeli mehmet ağa
abi sana 3 sultan karşılığı senegal verebilirim erkek