Sürüngen Forumları > İguana
cildirmak uzereyim lutfen yardim
arkadaslar 3mere kare bir odanin icinde camlar ve kapı sıkı sıkı kapalı bır iguana nereye gider dolabı tapmamen bosalttım esyaları 20 defa cektim yani dielim ki kapı kendiliginden açıldı ki imkan yok tekmeyle bile açılmaz diger odaların camları kapalı nereye gider kanatları yok ya bu hayvanın karanlıkta nekadar iyi gorurler bilmem ki çamasır makinesinin içine bile baktım yok yok ne olur yardım edin
Selam Ivvtn Heryere baktıgına eminsen,Perdeye bakmayı ihmal etme dostum,perdenin takıldıgı kornej adıverilen metale kadar iyice ara eminim ordadır :) Kolay gelsin
Aynı şey benim de başıma gelmişti lvvtn, bir kez baktığın yerlere ikinci kez bak, ilk bakışta ben de görememiştim ancak odayı aramaya devam ederken gardolabın üstündeki yapma çiçek yere devrildi ve içinden bizim müdür çıktı. O yüzden daha çok bu tip doğala yakın şeylerin arasına bak, çok iyi gizlenir ve kamufule olurlar tekrar tekrar bak. Özellikle yüksek yerlere dikkat et, tırmanabilecekleri yerlere, çünkü ilk terchleri oralar olacaktır. Eğer yine de bulamazsan ve o odada olduğuna eminsen bir sebze-meyve tabağı yap, ortalık bi yere koy hatta birkaç yere en sonunda açlığına yenilir ve tabakların başına gelir. İnşallah hemen bulursun iguananı.
hicbiryerde yok uyumadim evin heryerini aradim yok evin dolaplarini ter tek bosalttim buharlastı heralde kımse birsey yazmadıgına gore kimsenin bir bilgisi yok heralde
abi simdi buldum hergeleyi olamaz boyle birsey ailemdem ayri yasiyorum ve yaztatili icin ailemin yanina geldim odamda 1 yatak 1 bilgisayar masasi var kornej yok dolaplar gomme ayrica dolaplar kilitliydi saat gece 10 dan sabaha kadar aradim heryere ama heryere baktim daha once de olmustu ama hemen bulmustum neyse uzuntumden olmek uzereydim ilginiz icin tesekkurler
merhaba Ivvtn_pitbull iguanayı odanın neresinde buldun acaba? perde filan yoksa nereye saklanmış?
En aklına gelmeyecek yerlere bile bak bence, hani ararken düşünürsün ya, "yok abi kesin oraya girememiştir", işte büyük ihtimalle oraya girmiştir. geçmiş olsun.