Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum
İZMİR`DE YAVRU KEDİ ARIYORUZ.
izmir de evimize yeni bir fert olarak katılmak üzere bir yavru kedi arıyoruz. ilgilenen arkadaşların mesaj ve maillerini bekliyorum. yavru kedilerin resmi varsa [email protected] adresine mail ile gönderirseniz sevinirim.
bahçede yavru kedilerimiz var 1,5 aylık ve 2,5 aylık 8 tane herrenk ve güzellikte ilgilenirseniz tel 3470687 msn [email protected] onlarada şans verelim...
mrb bahçede bakıyorum ama henüz çok küçükler bu yüzden ev ortamınada uyum saglarlar bundan eminim 1,5 aylık kedilerimizi tavsiye ederiz çünkü çok küçükler ayrıca düşünürmüsünüz bilemiyorum ama bir yavrunun gözlerinde problem var ben tedavi etmeye çalışıyorum durumu ne olur bilmiyorum en azından ona bir yuva şart sokaklarda yaşaması çok zor siyah beyaz çok şirin minyon tipli ve çok uysal avucumda uyuyor sanırım dişi almanız şar degil ama isterseniz gelin görün derim bundan önce öksüz yavrularımız vardı yine bahçede 1 tane alacagız diye geldiler 2 kardeşide aldılar şimdi çok mutlular bu yavrularada bir şans verin lütfen...
eşim ve ben iş dolayısı ile taşınmak zorundayız.buyuzden küçük kızımızı güvenilir bir yuva bulmak zorundayız en kısa zaman içinde.çok acil olarak onu sahiplenecek yani sahipler arıyoruz.kızımız çok evcil,eğitimli,temiz,tasmalı,ve çok şirindir...ilgilenenlere duyrulur.İlgilenirseniz resimleride yollarım yeşil gözlü cins [email protected]