Hepsievcil

Kuş Forumları > Güvercinler

Mesaj Ekle

acil satılık

Arkadaşlar yer problemi nedeniyle kuşlarımı acil satmam gerek yardımcı olursanız sevinirim.7 tane beyaz öntepe( basık değil),5tane şekeri,11 arap öntepe (1 tanesi ayna kuyruk),3 tane düz beyaz,1 arap ala,1 kagıt mavi,1 silik dumanlı,1 çakmaklı,1 öntepe sabuni, arkadaşlar mail adresim [email protected] kuşlar toptan yada minimum 3-4 çif olarak verilecektir lütfen gerçekten alıcı olanlar eklesin yer istanbul semt beyoğlu ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

img

babysboy

19 yıl 1 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar bi kaç arkadaş kuşlar hakkında bilgi vermemmi istedi kuşların hepsi kendi yavrumdur ve çogu oyunludur uçurdugum ve güvendiğim kaliteli kuşlardır sadece beyaz öntepeleri sökmedim geri kalanlar oyunlu kuşlardır.

img

babysboy

19 yıl 1 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba kardeş.Ben seni kendi msn me ekledim imail yolladım ama hala bir cevap vermedin.Heralde dalga geçiyorsun bizlerle.Ben gerçek alıcıyım fakat sana ulaşmak mümkün değil.Ayrıca sana çok yakınım bende kasımpaşadanım saygılar.Ben sana ulaşamadım bari sen bana ulaş[email protected] irtibata geçersen sevinirim.Tabi ciddiysen.

img

tanergürsoy

19 yıl 5 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ