Hepsievcil

Kuş Forumları > Papağanlar

Mesaj Ekle

yavru jako kırmızı kuyruk arıyorum

başlıkta da belirttiğim üzere avkaryum hobisinden bıktım Papağan bakmak istiyorum. yavru jako kırmızı kuyruk arıyorum. sizce jako nun ne cinsini beslemeliyim.İlginize teşekkür ederim.

img

hakanaslankara

18 yıl 11 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm hakan bey.yavru kırmızı kuyruk jako bulmanız cok zor hemde su an kus gırısının yasak oldugu bır donemde ımkansız gıbı.belkı tımneh jako bulabılrısınız.tımnehler huy olarak kırmızı kuyruklardan bıraz daha ıyı huyludur.konusmaları yonunden hıc bır farkı yoktur.mumkunse evcıl jako almanızı onerırım cunku jakolar cok supheci kuslardır.egıtımlerı 4 5 ay yada daha uzun surebılır.en ıyı konusan turdur.bu konuda deneyımlı bırı degılsenız ıyıce arsatırma yapmanızı onerırım.merak ettıgınız bır sey varsa yardımcı olabılırım msnim [email protected]

slm hakan bey.yavru kırmızı kuyruk bulmanız ımakansız gıbı bır sey.ama belkı yavru tımneh jako bulabılrısınız.tımnehler congolara gore daha ıyı huylu jakolardır.aralarında konusma yonunden bır fark yoktur.jako beslmek sabır ve uzun ugras ısteyen bır ıstır.cunku vahsı bır jakonun egıtımı 4 5 ay surebılır belkıde daha fazla.cunku jakolar cok supheci kuslardır.yardım edebılecegım bır konu varsa msn im [email protected]

mehmet bey ilginiz için teşekkur ederim. yavru almaktaki amacım belki yanlış düşünce de olabilir. daha iyi iletişim ve sıcaklık olması kuçukken eğitim daha iyi olur derler ya oyüzden

img

hakanaslankara

ÖZEL MESAJ

hakan bey keske yavru bulsanızda alsanız.jako 8 aylıktan sonra yavru bulursanız alın tabıkı.daha yakın daha cabuk egıtılır ama su aralar yavru bulmanız cok zor.sıze jakolar hakkında ıyıce arastırma yapmanızı onerırım.cunku papaganlar ınsanlar gıbıdır.bakımları zor ve cıddı sorumluluk ıster.yavru ıstemenız cok normal bunda yanlıs anlasılcak bır sey yok ;) iyi gunler

cango cinsi kırmızı kuyruk 8 aylık bir yaş cıvarlarında jako veya kakadu yavru arıyorum. uygun fiyata tabiki iletişim için [email protected]

img

hakanaslankara

ÖZEL MESAJ

akvaryumu sattım. cango cinsi kırmızı kuyruk 8 aylık veya bir yaş cıvarlarında jako veya kakadu yavru arıyorum. uygun fiyata tabiki iletişim için [email protected] a mail atarsanız sevinirim.

img

hakanaslankara

ÖZEL MESAJ

SLM, HAKAN BEY YAVRU JAKO TÜRKİYEYE EN SON 3 YIL ÖNCE GELMİŞTİR. YAVRU JAKO BULMAK VE YASATMAK COK ZORDUR. SUANDA TÜRKİYEDE BULUNAN JAKOLARIN HEPSİ 4 VE ÜZERİNDEKİ YSLARDADIR. İRİSLERİ BEYAZLAMIS OLANLARIN YASI EN AZ 4 DÜR GERCİ 6 YASINA KADAR YAVRUDURLAR JAKOLAR BİLGİLERİZE ARZ EDERİM...

img

severa

21 yıl 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ