Köpek Forumları > Köpek Sağlıgı ve Bakımı
Köpek almak ıstıorum yardımcı olursanız sevınırım
slm arkadaslar.bı suredır sıtede forumları okuyorum.nedenı ıse nasıl bı kopek secımı yapmalıyım ne nasıl olmalı dıe.ben tam olarak karar veremedım.yardımlarınızı rıca edıorum.köpegı apartman daıresınde beslıyecegım ama cok kucuk bı köpekte ıstemıorum.terrier tarzında olmasını ıstemıorum.fazla havlamayan ve zekı olması onemlı.tuy sorunu o kadar onemlı deıl zaten kopekle ılgılenmek ıcın hergun 4 5 saat ayırabılecek durumdayım.golden bıraz daha aklıma yatmaya basladı.sızce nasıl olur golden almam.Antalyada yasıorum.bıde bana onerecegınız kopekle ılgılı uygun fıyatlarda kopek varsa bılgılendırmenızı ısterım.ama kopekler hakkında deneyımım yok sadece okuduklarıumla tanıorum onları.yardımlarınızı rıca edıorum SAYGILARIMLA... -LEIGONNAIRE-
merhaba ben yeni üyeleden biriyim zeki ve fazla havlamayan bir köpek istiyorsan cocker ideal bir seçim olabilir,fakat bence bir köpeğe 4 5 saat ayırmak yeterli değil özellikle ilk zamanlar anne ve kardeşlerinden ayrılacağı için daha çok sevgiye ve ilgiye muhtaç oluyorlar bir canlıya bakmak özzellikle bu köpekse çok sorumluluk ister ne ekersen onu biçersin özünde zeki olmayan köpek yoktur bu senin sabrın ve eğitmeyi bilmenle ilgili deneyimim yok demişsin umarım hemen pes edip ondan vazgeçmezsin İLK ZAMANLAR SENİ FAZLASIYLA ZORLAYACAKTIR ÇÜNKÜ.
ben Golden Retrever tavsiye etmiyorum.Antalya sıcağına dayanabilecek bir köpek seçin,tipi için seçip soğuk iklim isteyen köpekleri üzmek istemeyiz,di mi :) aynı şekilde basık burunlu köpekler de (boxer,bulldog gibi) uygun değil.solunumda zorlanıyorlar. cinsleri araştırırken sıcağa karşı dayanıklılıklarına bakın öncelikle,2 tarafın da mutlu olması için.. bol şans.