Hepsievcil

Sürüngen Forumları > İguana

Mesaj Ekle

igum iştahsız

merhaba arkadaşlar dün igu aldım erkek 2 yaşında ancak dünden beri ölmeyecek kadar yiyor meaela bu sabah sadece yarım kiraz bir parçada marul yedi yuva ısısı nemi iyi hayvanda da bir sorun yok oldukça hareketli iştahını arttırmak için ne önerirsiniz ?su da içmiyor?

img

çoozbek

18 yıl 10 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

igunu yeni almışsan bu yüzden az yiyor olabilir, bende arkadaşımla beraber birer igu almıştık ayrı akvaryumlarda durdular 2 gün ve benimki gayet iyi yemesine rağmen arkadaşın ki 2.gün yemeye başladı ve az yiyordu sonra düzeldi. iştah açıcı şurup tazsiye etmiyorum çünkü yan etkileri kesin belli değildir.bu mevsimde fazla kışın ise az yerler(çiftleşme mevsimlerinde akıllarına yemek pek gelmiyormuş)

img

keno

20 yıl 1 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

çok teşekkürler bu benim 2.igum diğeri maalesef geçen yıl öldü o yüzden bunda daha da titizleniyorum

img

çoozbek

ÖZEL MESAJ

yeni yerini yadırgadığı için şu an fazla yemiyordur, bir kaç gün daha geçsin alışır yemeye başlar, sebze meyveyle besliosan su içmemesi normal çünkü su ihtiyacını bu besinlerden karşılıyabiliyor bende daha su içtiğine şahit olmadım benimkinin :) ama sen genede her zaman bi kase su bulundur içmese bile içine girip oynuyor :)

img

zift

18 yıl 10 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sağolun arkadaşlar perşembe 1 hafta olacak alalı dün petshop ı aradım burada yiyordu iştahsızlığı devam ederse getirin dişi olanı alın dediler bilmiyorum napıcam

img

çoozbek

ÖZEL MESAJ

arakdasım ilk baslar normaldirsuan biraz stres yapmıs olabilir on u gunes goren biyere cıkartı artı olarak onla konus ve sev elinden yemek ver onunla ilgilen bırak etrafı tanısın ve korkusunu yensn hareketsizlesmemesi için biraz camın onune günes gelen onun rahat edebilecegi bir mekana onu yerlestirisenn yavas yavas alısacaktır vede etrafını benim seyecektir. . . saygılarımla. . .

img

xcvxc

20 yıl 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

tamam arkadaşlar yemeye başladı güneş hoşuna gitti gerçektende...

img

çoozbek

ÖZEL MESAJ

bence marul vermesen daha iyi olur başka bişeyler dere otu felan ver zaten yazıyo forumlarda

img

tr00ler35

19 yıl 11 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

niye marul verme dedin anlayamadım trooler35, açıklar mısın?

img

keno

20 yıl 1 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

dere otu yemez ki kokusu çok ağır onun hem marulun %80 i su iceberg sevmiyor marula bayılıyor sadece marul vermiyorum üzüm ,kiraz,şeftali de yiyor

img

çoozbek

ÖZEL MESAJ