Hepsievcil

Sürüngen Forumları > İguana

Mesaj Ekle

iguanalar nasıl beslenmeli?

lütfen birisi bana açık, detaylı bi şekilde iguanaların nasıl beslenmeleri gerektigini anlatabilir mi? Bir de o ismi garip sebzelerin nerde bulundugunu??? Tesekkürler..

img

ezel

18 yıl 9 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım iyi güzel soruyorsun da ilk önce formun bir geçmişine baksan olmaz mı?madem iguanna beslemeyi düşünüyorsun en azından bunu üşenmeden yapmalısın, çünkü almayı düşündüğün hayvan çok fazla zaman isteyen bir sürüngen.bu sitede tüm internet te bile bulamayacağın soruların cevapları var.

img

keno

20 yıl 1 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sevgili keno, beni azarlamak icin ayirdigin zaman ve zahmet icin tesekkurler. Ben zaten iguana besliyorum, 2 senedir 85cm boyunda super bi hayvanim var. Beslenmesi de gayet iyi. Ancak iguanalar icin Turkiyede bahsedilen gidalar bana yetersiz gibi geliyor. Yabanci kitaplarda daha fazla cesit yaziyor ama orada adi gecen sebzeler Turkiyede yok. Bu bakimdan, maksadim daha detaylı bilgi alabilmekdi. Hem alternatif gıda hem de degisik sebze meyvelerin temin ebilebilecegi bildiginiz biyerler var mi diye. Eski forumlara göz gezdirdim bu bilgiler gozumden kacmis olmali. Üşenmek pek uygun kaçmadı anlican ben iguanama gayet zaman ayırıyorum. Bu konuda bilgilerini benimle paylasacak daha iyi niyetli arkadaşlar var mıdır acaba?..

img

ezel

ÖZEL MESAJ

sanırım forumda göremedin

http://www.hepsievcil.com/App/Forumlar/Cevaplar.aspx?KRef=5&FRef=31&BRef=25812

img

tr00ler35

19 yıl 11 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Istedigim buydu, isime yarayacak. Tesekkurler tr00ler35.

img

ezel

ÖZEL MESAJ

bence çok zor temin edilen gıdalara hayvanı alıştırmak çok mantıklı değil zaten aşağı yukarı sebzelerin tatları yakın yani o yabancı sitelerde yazan sebzeleri bulamasanda mutlaka onlara yakın tatta ve besin değerine sahip birşeyler veriyorsundur ayrıca bulsan bile hoşlanıp hoşlanmayacağını bilemezsin benim ilk igum meyveye bayılırdı ama ananas yememişti mesela

img

çoozbek

18 yıl 10 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bi sürü insan siteye bakmadan soru soruyor seni de onlardan zannettim.nesse ya takıl sen...

img

keno

20 yıl 1 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

önemli değil ezel sende haklısın sitenin arama motoru pek iş görmüyo umarım yakın zamanda daha güzelini programlarlar ....tr00ler35.....

img

tr00ler35

19 yıl 11 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ