Hepsievcil

Kuş Forumları > Papağanlar

Mesaj Ekle

sultan papağanı??

slm arkadaşlar bana dün 2 tane(çift)sultan papağanı hediye edildi.bunları 10 gün ayrı tutmamı ve sonra bir araya getirmem sölendi.şuanda ayrı kafeslerde yanyana duruyorlar ve sürekli birbirlerine dokunmak istiyorlar.ben ilk defa sultan papağanı besliyorum ve nasıl beslenmesi konusunda bilgilere bakıyorm.bunun dışında bana ne gibi tavsiye ve bilgilerde bulunabilirsiniz?mesela tünekleri muhabbet kuşununkinden kalın olmalı galiba!yada yedikleri yem?bunların yuvalığı nasıl olmalı?tecrübeli arkadaşlar biraz bilgi verirseniz sevinirim..

img

vtec

19 yıl 5 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

birbirlerine ulaşmak istemeleri normal ama sen yinede emin olmak için onları tam on gün ayrı kafeste tut ve evet tünekleri büyük olmalıdır bir arkadaşımın tünekleri zımparadan ve kuşların ayak ve gagaları hiç uzamıyor ondan sonra yem konusuna gelince hangi kuşçuyo sorsan söyler sana yuva konusunda ise duyduğum kadarıyla sana alıştıktan sonra aldığın yuvayı kafes dışına asıyosun eğer 6 taneyse yumurtalar birini alman lazım ben öyle duydum sen yinede emin olmak için kuşçulara sor

img

topçular

18 yıl 6 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ