Diğer Evcil Forumları > Tavşan
yaa tavsanım kutusunda durmuoo yardımmm lutfen:(
arkadaslar benım tavsanımın buyuk genıs bı kutusu var kutusuna koyduktan bellı bır sure sonra dısarı cıkmak ıstıor kutuyu kemırıo tırmalıo elınden gelenı yapıo yanı:) nedenı ne olabılır hergun mutlaka temızlıorum temızlık acısından bı sorunu yok aslında ona kafes almak ıstedım ama onlarda gozume cok kucuk gelıo rahat edemıyecegını dusunuorum ne yapmam gerekır yardımcı olursanız sevınırım
merhaba bucuu belki tavşanın kutuda sıkılıyordur istersen onu evin için de biraz dolaştırıp sonra kutusuna koy bir başka çözümde kutuda ilgisini çekicek oyuncak vb koymak olabilir umarım tavşanınla mutlu günler geçirirsin
SELAM SENIN TAVSANIN EGER COK KUCUK KAFESTEYSE NORMAL CÜNKU HAYVAN KIPIRDANCAK RAHATCA HAREKET EDECEK YER OLMALI MESALA BENIM TAVSANIN KAFESINI BOYU 1 METRE ENI 50 cm YUKSEKLIGIDE 60CM ICIN DE TEK TAVSAN YASIYOR VE RAHAT BUNUN DISIN DA BENIMKILERDE YERLERI RAHAT OLSALARDA DISARI CIKARMASAM KEMIRIYOR GÜRÜLTÜ APIYORLAR
uzay ve ucankus yardımlarınız için teşekkür ederim tavşanımı büyük çoğunlukla dışarı ozellıklede balkona cıkarıorum cunku güneşi cok sevıo bu aralarda kutuda durma konusundaysa ıyıyız hadı hayırlısı :)
tavşanı çıkar kutusundan!
bencede kutusundan çıkarmalısın,kafes konusunu düşün.tavşan öyle kutuda durmazki yani sıkıcı olur onun için,yazık hayvancağıza..
tavsiyem sana dışarı cıkardıgında bırak kendi kendini yorsun oyunlar oynasın yorulunca kendi yuvasına gider zaten yuvasındada onu rahatsız edecek seyler olmasın ve yuvası ona korunma konusundada güven verebilicek gibi olsun.. bu özelliği kazandırırsan durum tersine döner yani yuvasından cıkarmaya uğrasırsın :))
slm bnde tavsanımı kucukken kutuda besliodum cok buyuk bi kutu almıstm boyu belime geliodu ama devamlı ordan cıkmaa calısıodu bnde sonunda ustu kapalı kafes yaptırarak kurtuldm yoksa butun gece zıplayıp duruodu smdi kocaman kafesi var 1 e 1,5 metre cok rahat sanada tavsiyem ustu kapalı bi yer bul ole kendilerini daa guvende hisseidolar
slm bucuu öncelikle tavsanının kutusunun icinde mümkün oldugunca gereksiz esyaları cıkar. yeri genis olsun. altı kuru olsun, ısık alabilsin ve cevreyi görebilsin ki merak etmesin, bol bol dısarı cıkar yorulana kadar gezsin. bunları yaparsan dısarı cıkmak istemekten vazgececektir. bol evcilli günler
Ben de bir ara kutuda tavşan beslemeye çalıştım ancak özellikle geceleri tavşan cıkmaya calisiyordu. Arkadasim, tavsan kutuda beslenmiyor ne yazikki, etrafını gormedigi surece kapalı yerde kalamıyorlar. En iyisi sen ona kafes gibi birşey al. Etrafını ve seni gorsun, o zaman rahat eder. Sen de rahat edersin.