Kuş Forumları > Güvercinler
Nakışlı, ispir, sırtıkızıl, meverdi...
Siyah ve göknakışlı, sırtıkızıl, ispir ve meverdisi olan arkadaşlar; elinizde bu kuşlardan varsa ve satmak istiyorsanız irtibat kuralım. Ben uzun yıllardır bu kuşlardan bakıyorum.Ancak artık kan değiştirmem gerekiyor. Erkek veya dişi satmak isteyen varsa ve kuşlarınız on numara ise arayın görüşelim. Yalnız kuşlarınız on numara ise. Çünkü bu zamana kadar kendi kuşlarımdan daha iyisini bulmadan elimden kuş çıkartmadım. Selamlar... 05052159136
selamlar msn adresinizi kaydettim msn de gorusuruz saygilarimla
msnen nerde ki
selim bey, antepte misiniz. yakında izmir`den Antep`e taşınacağım. Oraday iseniz görüşürüz. Bahsi geçen kuşlara aşırı ilgim vardır. Siz ne bakıyorsunuz ?
sırtı kızıl perçemli elinizde varmı var ise cepten bana ulaşabilirmisiniz 05436242963
slm bende kara ve guy nakışlı var istedıyın gıbı 10 numara senınle nasıl ıltıba kurabılırız msn varsa goder gürüşelım
Arkadaşlar mail adresim ve telefonum yukarıda mevcut. Ararsanız yardımcı olurum. Evet elimde saydıgım kuşların hepsinden var şu anda. Kuşçuservet kardeş kuşlarının resimlerini bana msn den yollayabilirsen alış veriş yapmak isterim...
arkadaşlar msn adresimde düzeltme yapmak istiyorum. Özür dilerim. [email protected] Tel:0505 215 91 36
ben filo ucucusu bakıyorumda gelirsen görüşürüz tel. ile