Hepsievcil

Kuş Forumları > Güvercinler

Mesaj Ekle

Nakışlı, ispir, sırtıkızıl, meverdi...

Siyah ve göknakışlı, sırtıkızıl, ispir ve meverdisi olan arkadaşlar; elinizde bu kuşlardan varsa ve satmak istiyorsanız irtibat kuralım. Ben uzun yıllardır bu kuşlardan bakıyorum.Ancak artık kan değiştirmem gerekiyor. Erkek veya dişi satmak isteyen varsa ve kuşlarınız on numara ise arayın görüşelim. Yalnız kuşlarınız on numara ise. Çünkü bu zamana kadar kendi kuşlarımdan daha iyisini bulmadan elimden kuş çıkartmadım. Selamlar... 05052159136

img

meverdici

18 yıl 10 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selamlar msn adresinizi kaydettim msn de gorusuruz saygilarimla

img

guvercinsever

19 yıl 9 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

msnen nerde ki

img

selim27

19 yıl 11 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

[email protected]

img

meverdici

ÖZEL MESAJ

selim bey, antepte misiniz. yakında izmir`den Antep`e taşınacağım. Oraday iseniz görüşürüz. Bahsi geçen kuşlara aşırı ilgim vardır. Siz ne bakıyorsunuz ?

img

meverdici

ÖZEL MESAJ

sırtı kızıl perçemli elinizde varmı var ise cepten bana ulaşabilirmisiniz 05436242963

img

miyavuzcan

17 yıl 9 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm bende kara ve guy nakışlı var istedıyın gıbı 10 numara senınle nasıl ıltıba kurabılırız msn varsa goder gürüşelım

img

kuşcuservet

17 yıl 9 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşlar mail adresim ve telefonum yukarıda mevcut. Ararsanız yardımcı olurum. Evet elimde saydıgım kuşların hepsinden var şu anda. Kuşçuservet kardeş kuşlarının resimlerini bana msn den yollayabilirsen alış veriş yapmak isterim...

img

meverdici2

17 yıl 8 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar msn adresimde düzeltme yapmak istiyorum. Özür dilerim. [email protected] Tel:0505 215 91 36

img

meverdici2

17 yıl 8 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben filo ucucusu bakıyorumda gelirsen görüşürüz tel. ile

img

selim27

19 yıl 11 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ