Kuş Forumları > Papağanlar
ya bu cennet papağanları neden bu kadar ürkek¿ daha önce bu hayvanlardan eğetmiş olan varsa..
arkadaşlar ne yapacağımı bilmiyorum bu nedir böyle ben uzun süreler (çocukluğumdan beri) hep muhabbet kuşlarıyla ilgilendim eğitimiyle uğraştım.şimdiye kadar bir kaç tane sultan papağanıda besledim ama hiç birinde bu kadar zorlanmadım(eğitim açısından)elimdeki cennet papağanı yavru olmasına rağmen çok ürkek. hiç bu derecede ürkek bi yavru kuş daha görmedim. en azından bana rastlamadı.lütfen bu konu hakkında beni bilgilendirin. bu hayvanlşar nasıl eğitilir????onu çok seviyorum ama o bunu anlamıyo bi türlü. kendini vahşi doğada zannediyor zavallım.elimle yem verdim yedide tabiaç bıraktıktan sonra.ama elimden yem yemiş olmasına rağmen bana güveni bi türlü gelmedi.halen ilk günkü gibi korkuyo.bu arada yaklaşık 3 gündür elimden yem veriyorum ama banamısın demiyo.
sLm kardes walla benimde elimde war cennet papaganı daha yawru benimkide çok ürkek daha 2 gün oldu alalı aynı senin dediğin gibi benimkide bi yol bulursan banada söle : msn adresim: [email protected] sende msn ver konuşalım SAYGILAR