Sürüngen Forumları > İguana
iguanamın kuyrugu koptu Acil yardım
kafesinden kaçan iguanamın kuyrugu koptu. bir tedavisi varmıdır bilgisi olan arkadaşalar Acil Yardım.
korkma kendi kendine tekrar uzar ama eskisi kadar güzel olmaz
Eğer kendi bıraktıysa problem yok ama bir zorlama olup koptuysa, bir yara warsa, baticon adlı iyot çözeltisini kullanabilirsin. Yalnız ilacın suyuna yada yiyeceğine bulaşmamasına dikkat et. Ters bi durumda wet hekime başwurmayı unutma. Saygılarımla; The King of "REPTILE"s
kuyruk kopması mikrop kapmadığı sürece hayvana fizyolojik bir zarar vermez,kuyruğun tamamen uzaması aylar sürer(tabi ne kadarı koptuğuna göre değişir) ayrıca reptile45 arkadaşın dediği gibi ilaç kullanmalısınki mikrop kapmasın,,,snakehunter,,,
benim igonundaq kopmuştu ço geç te olsa çıktı ama çok yavaş şuan hala kuyrugunun bi kısmi siyah amma düzelcek umarım sen de üzme kendini sorun olmas ama mmikrop kapmasına izin verme
Kuyruk koptuktan sonra tekrar ne zaman kuyruğunu kullanabilir.Çünkü anladığım kadarıyla daha önce kopmuş benim iguanamın kuyruğu şu an kahverengi hoş iki günde bayaa bi yeşilledi gövdesine yakın bölüm ama hareket ettiremiyor şu an.