Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Hamster

Mesaj Ekle

2 tane imac marka satılık hamster kafesi(hamsterlarla beraber)

1)imac marka 3 katlı çarkı suluğu evi tünelleri ve bir tane siyah patileri beyaz 4 aylık erkek hamsterla beraber hamster ball uda vericem(hamster ball u çok seviyo) 80 ytl 120 milyona aldım 2 ay önce hala taksitlerini ödemekteyim.. 2)imac marka iki katlı çarkı suluğu evi ve tünelle beraber bir tanede kahverengili dişi hamster 30 ytl 3)bir tane bej rengi erkek hamster 5 ytl kafeslerin hiç bir hasarı yok... bir iki güne kadar resimde ekliyeceğim... istanbulda oturuyorum istanbul içinden kişiler irtibat kurarsa sevinirim msn im [email protected]

img

tiny_

19 yıl 2 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm ben imac marka hamster kafesine ve bir hamsterrına talibim fakat ben zonguldak taım nasıl olacak kkiiii?????? off yaaa

içinde hamster olmasaydı yollardım ama hamsterla yollayamam :(

img

tiny_

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar diğer hamsterlarım sahip buldu birtek bu kaldı bu güzel kızımız 2 aylık 2 numarada anlattığım kızım ve kafesi :)

img

tiny_

ÖZEL MESAJ

yalnız arkadaşlar ciddi alıcıysanız ekleyin tmm alıcam ayır diyip 2 gün sonra ben yeni hamster aldım falan demeyin. isteyene msn den daha fazla resim yollarım

img

tiny_

ÖZEL MESAJ

hamster erkek 2 aylık ve çok uysal :)

img

tiny_

ÖZEL MESAJ

2 katlı kafes 25 milyona düştü daha indirim yapmam arkadaşlar

img

tiny_

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar isteyen olursa kafesleri hamstersızda verebilirim ama fiyatta değişiklik yapamam

img

tiny_

ÖZEL MESAJ

iki aylık erkeğin fiyatı ne kadar?

img

hayallerim

19 yıl 6 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar kafeslerde hamsterlarda verilmiştir ilgilenenlere teşekkür ederim

img

tiny_