Köpek Forumları > Köpek Sağlıgı ve Bakımı
rott istiyorum ama??
evimde bir sürü hayvan var ve sevgim onlara gitgide dahada bi kabarıyor ve bildiiniz gibi bir de golden var 2 yaşında erkek onu 2sene önce almıştım ama henüz o zamanlar köpekler hakkında fazla bir bilgim yoktu sadece büyük ırk akıllı bir köpek arıyordum ve köpüğü görünce de haman aldım iyiki de almışım fakat o zamanlardan beri içimde kalan tek şey bi rott köpeğim olmasıydı ve ben maddi farktan dolayı alamamıştım fakat şimdilerde iyiden iyiye almayı aklıma koydum özelliklede sitedeki resimleri görünce! fakat evde 2 köpek aynı anda bakılablinir mi? ve ben dişi rott istiyorum sanırım daha koruyucu oluolarmış bu iki ırk aynı evde birbirlerine zarar vermeden yaşayabilirler mi acaba*?ikisi de erkek olursa ne olur birbirleriyle anlaşabilirler mi??
bence dişi rott alma problemi çok fazla..aynı zamanda erkek rotun da koruyuculuğu çok iyidir ve dişiye göre daha büyüktür..dişinin özellikle adet dönemlerinde problemi fazla olur... diğeri ile ise küçük alacağın için problem olacağını sanmıyorum..ama sevgini ikisine de eşit göster... bu arada benim de bir erkek rotum var