Sürüngen Forumları > İguana
İguana profesyonellerinden yardım
öncellikle ben sürüngenleri oldum olası sevdim daha önce kertenkele ev keleri gibi hayvanlara baktım kışın zor oluyo bizim orda yaşamları her yere inşaat yapiolar kış uykusunda hayvanlar telef oluyo bi anda içim dayanmior neyse bede bir iguana almak istiyorum ama bu sene öss var malum ama petshoptaki yaşam koşullarını da içim götürmüyo iguanama en iyi nasıl bakabilirim gerçi vaktim pek yok ama eğer fazla vakit ayıramassam olmuyorsa hiç almiim eziyet etmek istemem çünki hayvana cvp yazarsanız sevinirim
igualar birazık ilgiyi seven hayvanlardır cuku cok cabuk strese girip olebilirler formda igularıı kayeden arakdasların yazılarını okuya bilirisin bu arada igu bakımı için sabırda gerekiçektir sınaw sitresi birazcık geçtikten sonra rrahatlıkla bakabilecegini dusunuyorum sana herturlu yardımda bulunuruz buradan. . . saygılarımla. . .
teşekkürler xcvxc seneye olursaii bi terraryum da kurabilirm ona heralade hele bi gideceğim okul kalacağım yer belli olsun neyse yine dse saolun
meraba ben aranıza yeni katıldım.. öncelikle herkese meraba diyorumö.. ve sizlere bi sorum olucak ben igu almak istiyorum fakat renk konusunda ve diğer konularda çok şüpeciyim bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..( umarım doğru yere yazmışımdır )