Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sağlıgı ve Bakımı

Mesaj Ekle

lutfen duyarlı olalım

http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure/ bıze ınsan denıyro onlara hayvan acaba hangısı dogru ızleyın kararverın ve utanalım ınsanlıgımızdan bır kurk ugruna neler yapılmakta gıymemız gerekıyor mu omasum savunmasız dostlarımıza ezıyet nedennnnnnn lutfen forward edın... duyarlı olalım artık yeterrrrrrrrrrrrrr

img

limosum

19 yıl 11 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Allah bu o çocuklarının belasını versin işallah kendi derileride bu şekilde canlı canlı vücutlarundan ayrılır

img

wicy

19 yıl 11 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaslar bu siteyi bildiginiz butun sitelere ve tanidiklariniza yollayin turkiyede kurk alimini durduralim hayvanlari seviosaniz bunu yapin lutfen

ALLAHTAN tek dileğim onların cezasını insanlık hatta hayvanlık dışı bir şekilde versin... ben bu video izlerken fenalık gecirdim... çin cok gelişmiş derler tüm teknoıloji onlarda derler ben böle teknolojinin.... arkadaşlar bu cok ağır bir işkence hYVnın göz yaşlarını gördüm bende ağlamaklı oldum bu konu cok tARtışılır elimzden bir şey gelirmi acab? hep bunu düşündümbu video dan sonra beni aydınlatın...

img

charismagenc

19 yıl 9 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

AllAH ONLARIN CEZASINI VERSİN.DEĞER Mİ PARA İÇİN HAYVANLARI ÖLDÜRMEK DEĞER Mİ!!!!!!!!YAZIKTIR NASIL İŞKENCE ÇEKTİRİYORLAR HAYVANLARA.HAYVANLAR BİLE O İNSANLARDAN DAHA ÇOK DUYGULU.NASIL CAN ÇEKİŞİYORLARDI.BUNA VAHŞET DENİR.CANİLER...BUNUNLA İLGİLİ ELİMDEN NE GELİRSE YAPMAYA HAZIRIM.

img

tiger-dog

20 yıl 7 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ