Sürüngen Forumları > İguana
bilen birileri varsa bana yardımcı olabilirmi...!!!
ya ben öncelikle bi igu almak istiyorum bugün pet shopta gördüm yaşadığı yer çok berbettı sinekler flan baya üzüldüm adam 150 milyon dedi 100 milyona indi acaba alsam mı hasta flanmıdır acaba hemen ölürmü (Ölürse çok üzülürüm)yardıma muhtaç bi iguya bakmak daha güsel olur bence siz ne diyosunuz nası temislicem onu neyle hiç bi bilgim yok zaten.birileri bana yardımcı olsun işte ne yer neler lasım nası bi akvaryum olmalı flan...kaplumbağamda war.aynı ortamda olurmu :) bide nası evcilleştircem bana karşı saldırgan olurmu? görüşürüss
merhaba dusuncen gercekten cok guzel ve tebrik ederim aa sana soliceklerim birazcık kotu olucak cunku iguyu kaybetme riskin herzaman var bu birincisi uzulerek solesemde cunku ordaki insanlar gercekten iç iyi kosullarda bakmıyorlar igun boyutu ve durumu gore artı yaasama istegine gore degişir o igu eyer yasamk istiyorsa strese girmems ise tabiki cok rahat bir sekilde bakıla bilir cunku oda bir canlı fiyat konusu olarak birazdaha azarlıga acıktır cunku yazın bu hayvanlar baya satıstadır ve baby igular pet shoplara satıs fiyatları 30 ytl tarzı birseydir haberin olsun eyer istanbulda avrupa yakasındaki cicek pazarının orada eminonundeki yer diyorsan iguyu buludugun yer havada kaarada 60 ytl ye kadar indire bilirsin pazarlıkla cunku anladıgım kadarı ile terrumun da yok onalarla birlikte ısıtıcı gerekiçek sana bunlarıda alarak güzel bir pazarlıkla 150 cıkarta bilirsin besleme konusunda degim gibi birazcık zorlana bilirsin bu arada baby igularr kapuşlara bişe yapmazlar ama buyudulerinde 3-4 yasında filan igusuna gore degişir birsey yapıp yapmam olayını o zaman gorebilirsin suan için hiç birsey yapıcagını zannetmiyorum aklına takılan sorular olursa yardımcı olarım hatta istanbulda isen igunun yerini solersen gidip iguyada bi goz atabilirim. . . saygılarımla. . .
saol arkadaşım ya ben malatyadayım :)igu yavruydu ne bilim orda görünce almak istedim nolmalde kedi istiyodum onu görünce vazgeçtim veterinere flan götürsem görse flan uzun yıllar yaşamasmı :( nese çok teşekürler görüşürüs...
simdi yasama olaya oun fizikii durumunu baglı hemde stres durumunuu bu bakımdan onu eline aldıgında nasıl hareketler içersinde girecek o cok onemli mesala dili ili etrafı yalıyormu veya gozleri ile etrafı suzuormuu merakı onun stresini gosterir bu sekilde bakabilirsin ancak ama dedgimm gibi yasayıp yasama konusu senini elindedir birde veterinerler cogu bu surungenlerde caresiz kalırlar bu yuzden işicok iyi anlayan birisine gostermelisin saygılarımla. . .
çok saol...görüşürüs