Hepsievcil

Kuş Forumları > Papağanlar

Mesaj Ekle

İŞTE MUHTEŞEM EKLATUS PAPAĞANI RESİMLİ

YEŞİL OLANI ERKEK KIRMIZI OLANI DİŞİ KONUŞMA YETENEĞİ VE TAKLİT YETENEĞİ ÇOK YÜKSEK ÇİFTLER BİRBİRİNE ÇOK İYİ ŞEKİLDE ALIŞMIŞ KESİNLİKLE YABANİLİKLERİ YOKTUR.İNSANA ÇOK ÇABUK ALIŞIRLAR EŞLEŞTİRİP YAVRU ALABİLME ŞANSI ÇOK YÜKSEK ORJİNAL İSMİ (ECLECTUS) OLUP TÜRKİYEDE ÇOK AZ SAYIDA BULUNMAKTADIR. TEL: 0212 512 23 17 ------- TEL: 0212 512 68 73

img

jayjay

19 yıl 5 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

3500usd talep ediliyor . Bilgilerinize...

papağanların fiyatı 3500 usd yazmışsınız bir yanlışlık olucak 5000 usd

img

jayjay

ÖZEL MESAJ

Pardon arkadaşlar kaçırdım ama satılan kaç model bir otomobil .. Sonra da hayvan sevgisi deyip dururuz ,işi ticaretten bir adım olsun sevgiye yaklaştıramamışızdır emin olun ...

Sayın arkadaşım adam ne yapsın yani böyle güzel ve nadide bir papağan türünü bulmuş getirmiş papağanseverlerin beğenisine sunmuş, bedavayamı versin yani ? Bedavaya verince ticaret yapmıyor ve çok hayvansever mi oluyor ? Hayvansever olmak üctersiz değerli tür getirmek ve insanlara hediye etmek midir ? Bedavaya yada çok düşük bir ücrete papağan edinen kişi bu kuşa ne kadar bakar ? İhtiyaçlarıyla ne kadar ilgilenir ? Yarın bir gün sıkılıp oda başka birine hediye ederse ( nasıl olsa para vermedim diyerek ) o hayvanın pisikolojisi ne olur ?5.000 usd yada 3.500 usd ödeyen kişi hayvansever değil de nedir ? Bu parayı ödediği hayvana gözü gibi bakmaz mı ? Bu paraları ödeyen ve satan kişiler sevgiden yoksun mudur ? Yada çok sevdikleri için mi bu ücretlere papağan alırlar ? isterseniz bir daha düşünün..

img

yarsitan

20 yıl 6 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yansitan arkadaşım bana destek çıktığın için sağol bazı haddini bilmez insanlar evcil dostlarımızı eşya olarak görüyor. ben papağanlara 3500 derim 5000 derim aynı türde bu papağandan bulana ben ikisinide hediye ederim. iddaa ediyorum türkiyede yok ağzı olan bol keseden sallıyor:) NOT: bulabilen varsa beni arasın TEL: 0212 512 23 17

img

jayjay

ÖZEL MESAJ

http://papaganim.net/default.asp?mdl=2&cat=detay&FileID=125 evet işte türkiye de ve aynı papağandan ...Bedava vermenizi istemeyeceğim ama fazla da büyük KONUŞMAYA gerek olmadığını düşünüyorum ... resimde eklerdim ama o kadar teknik bilgiye sahip değilim.. daha detay için papaganim.net galeri resim ID:125 kuşun adı da kiki... YETERLİ Mİ DOSTLAR ..

ARKADAŞLAR PAPAĞANLAR SATILDI

img

jayjay

ÖZEL MESAJ