Köpek Forumları > Köpek Sağlıgı ve Bakımı
HAYAL KIRIKLIĞIMIN SORUMLUSU:EV SAHİBİMİZ
Merhaba,benim bu ayın sonunda güzel küçücük bir cockerim olacaktı nişanlımla birlikte bütün eşyalarını sepet,tasma,oyuncaklar vs.almıştık adı bile hazırdı zozo.amasyada öğrenciyiz evde bize dost olmasını ve onunla ilgilenmeyi çok isterdim ama her ev sahibi gibi bizimkide problem çıkarmada gecikmedi bahanesini söylersem çok gülersiniz alerjisi varmış sanki bizim evde o yaşıyor.Bazı ev sahiplerinin bu tutumlarını anlamak güç onlar evle birlikte içindekilerinde sahibi olduklarını düşünüyorlar.kimseye rahatsızlık vermeyen bir canlının bakılmasından niye rahatsızlık duyuluyor anlamıyorum.işte böyle alerjim var palavrasına karşılık benim bütün hayallerim yıkıldı.Aldığımız şeyleri saklıyorum bir iki senemiz kaldı bizimde kendi evimiz olacak ve o zaman kimsenin bahanesi yüzünden hayal kırıklığı yaşamıycam inşallah.şu BÜYÜK AYRINTIYI DA sölemeden duramıycam evin karşısında eski belediye başkanı oturuyor ve bahçesinde hiç durmadan havlayan bir köpek var kimse çıkıpta şikayet edemiyor nedenini anlarsınız peki soruyorum bir canlı besleyebilmek için illaki ev sahibi olmak veya torpilli mi olmak gerekiyor?yorum sizin.
Slm..Görüşünüze aynen katılıyorum.Benim cockerim çok havladığı için şikayet edildi ancak yapısı böyleydi ve torpilli birinden(miş),belediyeye tlfnla bildirim sonucu uyarı aldık.Eşim tüm daireleri tek tek dolaştı ve kimse biz aradık demedi=)))Oysaki 5 senedir aynı binada oturuyorum ve hemen yan binanın altındaki av köpeğinin her gece camın altından sabaha kadar ulumasını dinliorum.Herşeye rağmen bizim istediğimiz oldu bunu söyleyeyim...İLK olarak bina yönetmeliğiniz kararlarında evcil hayvanlara karşı bir ibare varmı?yada kontrat yaparken bu durumla ilgili bir konuşma yada anlaşma o önemli..Birde ltfn kiracıda olsanız haklarınızı yokettirmeyin.
casperefe doğru kiracı olmamız haklarımızın olmadığı anlamına gelmiyor kontratta böyle bi madde de yok ama eğer alırsak kontrat bittiğinde bizi evden çıkaracağını söylüyor amasya gibi bir yerde öğrenci için ev bulmak oldukçada güç hatta nişanlım istiyorsan alalım zamanı geldiğinde evden çıkarız dedi.fakat bu taşındığımız ikinci ev ve burdan çıktığımızda ev sahibimiz olacak kişinin hem öğrencisiniz birde evde köpek bakıyorsunuz diyeceğini adım gibi biliyorum.Kısacası insanların anlamsız bahaneleri benim canımı oldukça sıkıyor canlı beslemek suç,öğrenci olmak suç,kiracı olmak suç........ilgin için teşekkürler.