Kuş Forumları > Kuş Sahibi Olmak İsteyenler
dişi muhabbet(erkeğin resmide var)
arkadaşlar ben dişi damızlık muhabbet kuşu istiyorum.ama 4 dişim öldü bundan önce. 1.ve 2. çapkınla aynı renkte olmadğından korktu ve bizimki yerde yem yemeye başladı.sonunda mantar bulaştı.3. ve 4. tam çift olmuşlardı bir kaçtı biri öldü.bu olaylar 3 sene içinde oldu. arkadaşlar çapkın sürekli ayna karşısında kendi rengini biliyor bir tek.2,5 sene tek yaşadı ve muhabbet yüzü görmedi:D bu yüzden aynı renkte bir dişi arıyorum.istanbulda ikamet ediyorum.15-20 ytl arası olması iyi olur.çapkının resmi [img]http://img335.imageshack.us/my.php?image=resim001ia0.jpg[/img] birde ben bu kafesi bakırdan diye aldım ama lekeleniyo bu.nemli bezle sildim çoğaldı lekeler nedir bu bilgisi olan var mı
merhaba hasançelik.istanbulda üreticiyim.resminizi gördüm.O renklerde dişi kuşlarım var ama hiç eşe atmamış 2005 kasım ve aralık doğumludur yani çok gençler.erkek kuşunuz toplam kaç yaşlarında 2.5 sene tek yaşadığı yazmıştınız.2.5 yaşından büyük mü acaba.Bu arada eş seçimi renkle ilgili yoktur. bahsettiğiniz kafes eğer resimdeki kafes diyorsanız o bakırdan yada sarıdan yapılmış değil.demirden yapılmış olan paslanma engelleyici kimyasal maddelerle kaplanmış olan kafeslerdir(tanıdığım kafes imalat yerinden bilgi aldım) O lekeler toz,nem ve asit ten kaynaklanıyor. Saygılar.....