Sürüngen Forumları > İguana
Üzülerek Bildirmeliyim Satılık İgu
Merhaba arkasalar uzulerek igunamaı satmak zorundayım benim Bad iyi bakabilecek istanbul içinde iyi bakıcak arkadas arıyorum kendi iguanam olup yurtdısına cıkacagım için yuvasını degiştirmek zorundayım. . . Elden yemek yer aslında acayip derecede oburdur cop kutusu gibidir kumandanın tusları dahil herseyi yemek gozu ile bakan bir tosuncukdur vede Bad beslemek Cok güzel ve zevklidir. . . Bad sadece terrumunu koruma amacı ile terrumunda birazcık asabi davranır terrumdan cıkınca direkman sakinlesen yapısı vardır fiyat olarak 400 dusunuyorum yanında bilddiginiz gibi kendimin yapmıs oldugum ısı torbasını vericegim. . . lütfen İstanbul içi olsun vede iyi bakabilecegine inandıgım kişye verecegimdir. . . saygılarımla. . .
[email protected] dan bana ulaşabilirsiniz saygılarımla
igu 4 yasındadır erkek boyut olarak 90 cm kuyrukla beraber vucut kalınlıgı kutu koladan daha geniştir. . .
arkadaşım ben iguna talibim anlaşabilirsek alırım .merak etme iyi bakabilirim bende 1 yaşında diişi bir igu var arkadaşta olurlar ...
areadaşım bende 70 cm bi akvaryum var .orda tahminen kalamaz . kafes sisteminded bi yerim var hayvan fazla sıcağa alışkınsa zor olur.
slm bende talıbım [email protected] ye resım gondere bılırmısın ıguananada ıyı bakıcagıma emın olabılırsın
arkadaslar msnden konusurusak cok sevinirim. . . [email protected] saygılarımla. . .