Hepsievcil

Sürüngen Forumları > İguana

Mesaj Ekle

Üzülerek Bildirmeliyim Satılık İgu

Merhaba arkasalar uzulerek igunamaı satmak zorundayım benim Bad iyi bakabilecek istanbul içinde iyi bakıcak arkadas arıyorum kendi iguanam olup yurtdısına cıkacagım için yuvasını degiştirmek zorundayım. . . Elden yemek yer aslında acayip derecede oburdur cop kutusu gibidir kumandanın tusları dahil herseyi yemek gozu ile bakan bir tosuncukdur vede Bad beslemek Cok güzel ve zevklidir. . . Bad sadece terrumunu koruma amacı ile terrumunda birazcık asabi davranır terrumdan cıkınca direkman sakinlesen yapısı vardır fiyat olarak 400 dusunuyorum yanında bilddiginiz gibi kendimin yapmıs oldugum ısı torbasını vericegim. . . lütfen İstanbul içi olsun vede iyi bakabilecegine inandıgım kişye verecegimdir. . . saygılarımla. . .

img

xcvxc

20 yıl 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

[email protected] dan bana ulaşabilirsiniz saygılarımla

img

xcvxc

20 yıl 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

igu 4 yasındadır erkek boyut olarak 90 cm kuyrukla beraber vucut kalınlıgı kutu koladan daha geniştir. . .

img

xcvxc

20 yıl 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım ben iguna talibim anlaşabilirsek alırım .merak etme iyi bakabilirim bende 1 yaşında diişi bir igu var arkadaşta olurlar ...

areadaşım bende 70 cm bi akvaryum var .orda tahminen kalamaz . kafes sisteminded bi yerim var hayvan fazla sıcağa alışkınsa zor olur.

slm bende talıbım [email protected] ye resım gondere bılırmısın ıguananada ıyı bakıcagıma emın olabılırsın

img

iguana999

21 yıl 2 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaslar msnden konusurusak cok sevinirim. . . [email protected] saygılarımla. . .

img

xcvxc

20 yıl 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ