Akvaryum Forumları > Satılık Akvaryumlar
resimli 1,5 metre akvaryum+yunus (İZMİR) - 2.sayfa
1,5 metre akvaryum yaklaşık 4 aylık. paslanmaz çelik özel yapım kapak kapakta elektrik yani aydınlatma sistemi yok alacak olan arkadaş yapması gerek.içinde büyük boy 3 erkek 2 dişi yunus aynı damar aynı kan değişik boylarda fakat hepside damızlık boya ulaştı.birde 6 tane ufak yunus var.delphin 1000 filtre 300 w ısıtıcı 50 cn hava taşı ve motoru mail : [email protected]
soner dostum bu akvaryumda şu gördüğün halde komple 400 ytl.içindekilerle birlikte
Arkadaş balıklar duruyorsa büyük olanlara ne fiyat istersin. 2 Dişi yi ayrı satmayı düşünürmüsün. Hepsine son fiyat ne düşünüyorsun. İzmir de nerde oturuyorsun. Akvaryumun nakli nasıl olacak. mail adresime atarsan cevabı sevinirim. [email protected]
YALÇIN ARKADAŞIM MERHABA akvaryumu satmadan balıkları satamıyorum. balıklarla birlikte akvaryuma 600 ytl istiyorum.sadece akvaryum ise 400 ytl olur.
şu 1 metrelik akvaryumum fiyatı nedir.bide görebilme şansımız varmı. [email protected] 5556888676
sayın kucaklaşma 1 m lik akvaryumda balık yoktur.resimde gördüğünüz halde içindeki kumu ve kayaları ve süsleriyle birlikte+dolphin 1000 motor+300W ısıtıcı+hava motoru ve 2 adet hava taşıyla birlikte 400 ytl ye vereceğim.
saol biraderimde öğrenciyim malesef o parayı veremem.
1 metrelik akvaryum satılmıştır. 1,5 metrelik akvaryumun satışı devam etmektedir.
1,5 metrreik Akvaryumun kaç lt?Senin düşündüğün fiyat nedir?
braver dostum akvaryum ve balıklar 400 ytl ye vericem ayrıntıları sormak istersen 0 532 223 03 87
merhabalar izmirdeyim 1.5 metrelik akvaryumun fiyatı hakkında bişey söylememişsin merak ediyorum 1 metrelik için sanırım çok geç :)