Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Satılık Akvaryumlar

Mesaj Ekle

resimli 1,5 metre akvaryum+yunus (İZMİR) - 2.sayfa

1,5 metre akvaryum yaklaşık 4 aylık. paslanmaz çelik özel yapım kapak kapakta elektrik yani aydınlatma sistemi yok alacak olan arkadaş yapması gerek.içinde büyük boy 3 erkek 2 dişi yunus aynı damar aynı kan değişik boylarda fakat hepside damızlık boya ulaştı.birde 6 tane ufak yunus var.delphin 1000 filtre 300 w ısıtıcı 50 cn hava taşı ve motoru mail : [email protected]

img

kdrkskn

19 yıl 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

soner dostum bu akvaryumda şu gördüğün halde komple 400 ytl.içindekilerle birlikte

img

kdrkskn

19 yıl 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaş balıklar duruyorsa büyük olanlara ne fiyat istersin. 2 Dişi yi ayrı satmayı düşünürmüsün. Hepsine son fiyat ne düşünüyorsun. İzmir de nerde oturuyorsun. Akvaryumun nakli nasıl olacak. mail adresime atarsan cevabı sevinirim. [email protected]

img

uyalcin

20 yıl 7 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

YALÇIN ARKADAŞIM MERHABA akvaryumu satmadan balıkları satamıyorum. balıklarla birlikte akvaryuma 600 ytl istiyorum.sadece akvaryum ise 400 ytl olur.

img

kdrkskn

19 yıl 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

şu 1 metrelik akvaryumum fiyatı nedir.bide görebilme şansımız varmı. [email protected] 5556888676

img

kucaklasma

21 yıl 8 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sayın kucaklaşma 1 m lik akvaryumda balık yoktur.resimde gördüğünüz halde içindeki kumu ve kayaları ve süsleriyle birlikte+dolphin 1000 motor+300W ısıtıcı+hava motoru ve 2 adet hava taşıyla birlikte 400 ytl ye vereceğim.

img

kdrkskn

19 yıl 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

saol biraderimde öğrenciyim malesef o parayı veremem.

img

kucaklasma

21 yıl 8 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

1 metrelik akvaryum satılmıştır. 1,5 metrelik akvaryumun satışı devam etmektedir.

img

kdrkskn

19 yıl 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

1,5 metrreik Akvaryumun kaç lt?Senin düşündüğün fiyat nedir?

braver dostum akvaryum ve balıklar 400 ytl ye vericem ayrıntıları sormak istersen 0 532 223 03 87

img

mscnkskn

18 yıl 5 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhabalar izmirdeyim 1.5 metrelik akvaryumun fiyatı hakkında bişey söylememişsin merak ediyorum 1 metrelik için sanırım çok geç :)