Kuş Forumları > Kuş Sahibi Olmak İsteyenler
orjınal jumbo ve muhabbetler
istanbul kartal da oturuyorum buradakı evımde kucuk bır balkonum var burada orjınal jumbo ve muhabbet yetiştiriyorum fakat başka bir eve taşınacağımdan burada da müsait bir ortam olmadığından yavrulu yumurtaları altında olan damızlık kuşlarımın hepsini kafesleri ile birlikte satmak zorundayım bu siteye nasıl resim koyulduğunu bilmiyorum yardımcı olursanız resimlerinide en kısa zamanda koyarım ilgilenenlere duyurulur.
kardeş yavrulu çiftin varmı varmı varsa fiyat yazarmısın ve renk belirtirsen sevinirim iyi evciller
Yavrulu çiftim var mavi-beyaz alacalı bir çift hollanda, bir çift mavi hollanda altlarında birinin dört birinin altı yavru var kuşlar genç henüz ikinci ağızları kuşları alırsan iyide bakabilirsen yıllarca yavrularını satarsın kafes ve yuvaya para almam kuşların yavrularında anne babanında tanesi 20 ytl den hesaplarım.
bir çift orjinal jumbo ayakları bilezikli erkek mavi dişi gri altlarında iki yavruları var onlarında tanesi 100 ytl.
kardeş merhaba senin dediğin alacalı alınta kaç yavru var yavrularıyla ne kadar hepsi yani makul fiyat ver ciddi alıcıyım kafesli veya kafessiz görüşebileceğimiz msn adresin varmı [email protected] cevabını bekliyom
selam kardeş alacalı kuşun altında 4 yavru var hepsi 120 ytl. akşamları msn deyim [email protected] görüşür- konuşuruz.
alaca kuşlar
anlamadın galiba kardeş 1 çift mavi beyaz alaca hollanda kuşum var altında 4 tane yavrusu var yavrular 20 ser den anne-baba da 20 serden 120 ylt.
Kuşlarımız satılmıştır ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederiz.