Hepsievcil

Kuş Forumları > Papağanlar

Mesaj Ekle

yardımlarınızı bekliyorum

merhabalar, ben 2-3 hafta içinde bir papağan almak istiyorum. aslında tercihim afrika gri papağandan yana. cunkü papağan türleri arasında en konuşkanıı olduğunu öğrendim. ancak petshoplarda sordumda jakoyu en ucuz olarak 600 euroya alabileceğimi öğrendim ve ayrıca bu hayvanlşarı 1 yaş altı bulamıyacağımı öğrendim. dolyısıyla bu sevdadan vaz geçmk durmdaym sanrım :( bunun yerine gene epey bir zamandr araştırdıım sultan papağanı almaya karar verdim suana kadr 2 farklı semtte sordum ve bi yerde 75 ytl bi yerde 90 ytldi. ve bulduum en ufak sultn papağı 4 aylıktı. daha küçğünü bulablr miim? bulabilrsem bana sağlıklıı bir papağn satın almak için tavsiye edebileğinz bir yer var mı? sultan papağnlarının erkeklern konuşabldni öğrendim ve en fasla 15-20 kelimeymş sanırım. peki ben bunları nasıl ayırt etcem ufakken? cunku yavruların birbrnlerne bensedinii duydum. bu konuda d ayardımcı olursnıza sevinrm. simden cok teşekkür ederim.

img

chilek86

18 yıl 8 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

2 aylık bulabilirsin belki oda en az çok az vardır 2 aylık ama sansını dene çünkü zaten 1 ay annesinin yanında kalmak zorunda

arkadasım 350 mılyondan baslayan foıyatlar la jako bulabılırsın.1,5 2 yas arası tımneh jako bulabılırsınız onların fıyatlar uygun ve daha cabuk sosyallesebılen jakolardır.yavru erkek araıyorsanız mumkunse uretıcılerın ılanlarını takıp edın gercekten yavru bır kus alabılırsınız.aldıgınız kusun yanaklarının turunculugu koyuysa erkektır

o yalnız sultan papğanı için geçerlidir bazı papağanların yanakları turuncu değildir