Hepsievcil

Sürüngen Forumları > İguana

Mesaj Ekle

lütfen acil yardım

acil yardıma ihtiyacım var!!!!!!!!!! merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır igor ve ejderyanın anneliğini yapıyorum.biri dişi diğeri erkek iguşlar.yalnız şu sıra çok büyük bir problem yaşıyoruz.igularımın birisinin sırtında diğerinin ise yüzünde derilerinde kabuklaşma ve sertleşme var.normal deri atması değil çünkü alttanda deri sert geliyor.ve gitgide büyüyor.veterinere götürdüm fakat sürüngenlerden anlamadığını söyledi.(nasıl `veterinerim` diyebiliyor anlamıyorum)igularım evde bir oda tamamen onlara ayrılmış durumda.ısıtıcı taşları var ve bilgisayar kasasını da aynı işlev için kullanıyorlar.yalnız İstanbul gibi bir yerde UV lambasını bulamadım.daha doğrusu nereden alırım bilemiyorum.elimden geldiğince güneşlenmelerini sağlıyorum.fakjat bu kışın pek kolay olmadı. yaşadıkları rahatsızlık mantar olabilir diye düşünüyorum çünkü artıyor.konu hakkında bilgisi olan biri lütfen yardım etsin.onların bu haline hiç kıyamıyorum.

img

igorzagor

19 yıl 8 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba oncelikle geçmiş olsun diyorum solediginize gore tam bi tahmin yurutemicegim [email protected] adreine resimleri gondere bilirseniz oradan daha net cewaplar verebilirim ancak saygılarımla. . .

img

xcvxc

20 yıl 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Geçmiş olsun, xcvxc nin söylediği gibi görmeden bişey söylemek güç ve isabetsiz olur ama şu linke bakmanı tavsiye edicem, iguananın salık olması hüsusunda ve başka konularda bazı şeyler var. Saygılar... http://www.hepsievcil.com/App/Forumlar/Cevaplar.aspx?KRef=5&FRef=31&BRef=28695