Köpek Forumları > Köpek Sağlıgı ve Bakımı
KÖPEK KULÜBESİ
Merhaba köpek dostları Uzun arayışlar sonunda,nihayet dostuma(SİBİRYAN HUSKY)kavuştum.Eksik hiç bir şeyi kalmadı gibi,tasmaları,mama kapları,oyuncakları,ödül mamaları.Fakat acil olarak kulübeye ihtiyacı var.Ne yazıkki kulübe fiyatlarıda kendileri gibi pahalı,Daha önce köpek bakmış ve çeşitli nedenlerle köpeğinden ayrı düşmüş arkadaşlar uygun fiyatla ellerindeki kulübeleri satmak isterlerse.Mailleşelim [email protected].İstanbulda oturuyorum.
selamlarrr, walla biz bizmkilerinkini marangoza özel yaptırttık.. açıkcası zaten onların boyutuna göre bulmak zordu :)ama inan çok daha uygun..bır marangoza danış derim ben..güle güle büyüt köpeğini..
Teşekkür edrim arkadaş,bir kaç marangozla konuştum,onlar hazır kulübelerden daha fazla ücret talep ettiler.Araştırmaya devam edeceğim.İstanbul avrupa yakasında bildiğin bir marangoz varsa tel. alabilirim.
arkadas marongoza gidip onun işine yaramayan tahtalardan yaptır 40 50 milyona işin icinden cıkarsın kaliteli olmasa ne olur sanki yuva suntadan falan yaptır eski tahtalardan yada sen tahta ayarla git marangoza kestirip kendin cak bu arada kücükcekmeceye yakınsan sana bi marangoz adresi verim.bundan iki ay önce arkadasım icin ona yuva yaptırdık 6 tane 1 metre kare tahtayı 30ytl ye aldık cokta güğzel bir yuva oldu iskelet yapıp onun üstüne caktık tahtaları 6. tahtanın önünüde kapı seklinde kestirdik sen texas kapıda yapabilirsin bu arada email adresim [email protected] asi cocuk
sana benden bi tavsiye bende marangozlukta var biraz :) malzeme fazla tutmaz sanırım ama işciligi tutar sen malzemeni al ve kendin yap bence daha iyi olur
Öylede dedeyorgun arkadaşım,çekiçi hep ellerime vuruyorum,eee 45 yaşında bir bayan olunca,biraz zor oluyor testere,çekiç kullanmak :)
Hala Kulübe bulamadım :((