Hepsievcil

Kuş Forumları > Papağanlar

Mesaj Ekle

Parrotstr a

evet jako demek istedim fiyatlarını biliyorsan iletirsen memnun olurum tesekkürler.....

img

rojhelat

20 yıl 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bakın mesela biraz aşağıda teknik akvaryumun açtığı bir başlıkta 320$ fiyat verilmiş kırmızı kuyruk jakolar için resimleride var gayet sağlıklı kuşlar bu fiyattan daha ucuza bulma imkanınızda var 300 ytl ye jako satın alan arkadaslarda bılıyorum, timneh türü jakolar yani siyah kuyruk ve bej renkli gagası olan jakoların konuşma ve evcilleşme yönünden kırmızı kuyruklardan herhangi bir farkı yoktur tek fark dış görünştedir ve ülkemizde fiyatları daha hesaplıdır 150 ytl ye yavru timneh alabişmiş arkadaşlar duydum.Ama bence ücret ilk kriter olmamalı çünkü bu yaratıklar çok uzun ömürlüler ve uzun yıllar sizlerle yasayyıp ailenizin bir bireyi haline geleceklerdir, sağlık sorunları olan bir jakoyu ucuza satın alırsanız dahada büyük zarara uğrarsınız hem maddi hem manevi.Bu sebebple bir piyasa araştırması yapın ilanlardan veya petshoplardan fiyatlar alın hayvanların durumunu gözden geçirin hırlıyormu,sağlıklımı, evcilmi, konusuyormu fiyat farklarınıda hesap ederek sağlıklı bir karar verebilirsiniz.Jakolarla ilgili sitemizde hazırladığımız şu kaynaktan bilgi sahibi olabilirsinz. www.parrots-tr.org/jako.pdf

img

parrotstr

19 yıl 11 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ