Hepsievcil

Sürüngen Forumları > İguana

Mesaj Ekle

Bu hastalık mı acaba.?

Arkadaşalar 1buçuk hafta önce bi tane yavru iguana sahibi oldum :) Yalnız aldıktan bi kaç gün sonra bişey fakrettimki oda beni üzdü :( sağ bacagının baldır kısmında yani baldırın arka tarafında bi siyah leke vardı lekenin üstünde de eskiden soyulmamış deri... Banyo yaptırdım yalnız deriyi elimle soydum ama o leke gitmedi siyah bi leke var `00` yandaki iki sıfır kadar! sizce bu nedir arkadaşlar ilacı var kı bunun ayrıca Çokta hreketli bi iguş... yardımlarınız için tşk.ler...

img

pitbull240

18 yıl 8 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım igunu almadan once odediğin yer yanmış. uzun bi süre geçmez galiba. !!!! ....saygılaR..... AMA SEN DHA İYİ BİLEN BİRİNEDE SOR ! onlar farjklı bişey demez ama sen ynede sorrr ....yasin.....

Yavru iguanana sık sık ılık suyla banyo yaptır. Bu hem sindirim sorunlarını ortadan kaldırır, hem de bahsettiğin şey eğer deri kalıntısıysa atımına yardımcı olur (resmini görmeden bişey söylemek isabetsiz olur). Banyo suyu bebek banyosu suyu sıcaklığında olsun, banyo yaptırdığın yer sıcak olsun, karnı ve deri kalıntısı olan yeri suda kalacak şekilde, yarım saat kadar sürdür banyoyu, banyodan sonra hemen kurula ve sıcak terraryumuna koy. Hayvanı incitmemeye ve strese sokmamaya özen göster. Bir veterinere göstermen de çok faydalı olur. Gelişmalerden haberdar edersen sevinirim. Saygılar...

İgor arkadaşım. Senin dediğin bana mantıklı geldi ve yanık kremi sürdüm. `BEPANTHENE` vee inanmıcaksın belki ama git gide o yara şeklinde olan yer hafiften kendini toplamaya başladı gitgide azalıyoo... Bilgileriniz için tşk. arkadaşlar iyiki varsınız =)

img

pitbull240

18 yıl 8 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ