Hepsievcil

Sürüngen Forumları > İguana

Mesaj Ekle

yardım ıstıyorum...!

iguanam yemek yemiyo we sureklı uyuyo n`yapmam lzm lutfen bana yardım edın

img

cansarp

18 yıl 8 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

elbet yerdde...sen bikere igunu boyutunu yaşam alnı hakkında bilgi verde ondan sonra bişey diyelim dimi yaniii... ama sen şunlarabak bi belki stresten yapıyodur: FİZİKSEL DEĞİŞİKLİKLER: -dostunuz uzun süre ağzını açık tutuyor mu? -aşırı salya üretiyor mu? -dışkısını yaptıktan sonra,oradaki dokular uzun süreiçin ters-düz kalıyor mu? -topallıyor mu? -deri rengnde değişiklik var mı? DERİDEKİ DEĞİŞİKLİKLER: -dostunuz sık aralıklarladeri değiştiriyor mu? -yılan ve bazı kertenkeleler gibi,deriini tek parça halinde deiştire biliyormu* -deri değişimi için normalden fazla zamana ihtiyaç duyuyor mu? DAVRANIŞ DEĞİŞİKLİKLERİ: -dostunuz evcilse,yabinileşti mi? -dilini daha sık dışar çıkartıyor mu? -kafasını daha fazla mı sallıyor? -tuhaf zamanlarda fazla hareket li oluyormu? -daha sık veya uzun banyo yapıyor mu? -halsiz mi? -teraryumun soğuk bölmünde daha fazla zaman geçiriyormu? -teraryumun güneşln me bölümünde daha fazla zamna geçiriyor mu? DIŞKIDA DWEĞİŞİKLİKLER: -dostumuzun dışkısı daha küçük ,kuru yada serte mi? -daha za mı dış kı çıkartı yor? -daha az mı idrar çıkartıyor? -dışkısı daha sulu yada daha katı mı? YEM DEĞŞİKLİKLERİ: -dostumuzun yem tüketiminde azalma yada çoğalma var mı? -yem tercihleri değiştimi( işte altay_1914 senin işine yarıyacak madde )--(kabak vermeyidene !!) -yem tercihleri daha sulu yemlere mi yöneldi? işallah işini gorur.....yasin..

İguanan bakım koşullarını anlatman lazım öncalikle. Saygılar...