Kuş Forumları > Papağanlar
ankara dan acil satılık papağan
daha 2 gün önce aldığım mavi renkli sanırım lorry cinsi papağanımı çocuğum korkktuğu için satıyorum. Spreyi, yiyeceği, sıfır büyük pirinç kafesi, kumu, ilaçlarıyla birlikte 700 ytl ye aldım. Elden yiyecel yiyor ve evcil şirin bir papağan. Gerçekten besleyecek ciddi bir alıcıya bir an önce satmak istiyorum.Pazarlıksız 400 ytl ye herşeyiyle vereceğim.
merhaba size ulaşabileceğim tel msn varssa yazarmısınız veya bana [email protected] dan ulaşabilirsiniz resim varsa resimde gönderirseniz sevinirim ..
Dün akşam aldığım yere geri götürdüm papağanımı herşeyiyle beraber.İlgilenirseniz elimde geri vermemden dolayı kullandığım yiyecek, ilaç v.s fiyatları düşüldükten sonra 460 ytl lik alışveriş çeki var. Bu çeki ankamall ve bilkent teki pet`s world lerde kullanabilirsiniz.Ayrıca geri verdiğim papağanım da orda. Gerekli pazarlığı yapın çekiniz olduğunu söylemeden ben de çeki size 400 ytl ye veririm. 50-60 ytl de burdan kar edersiniz. [email protected] msn adresim
merhaba sizi msn ekledim kabul ederseniz konusup anlaşabiliriz msn adresim [email protected] görüşmek üzere
Merhaba arkadaşım pağağanı almka istiyorum fiyatı kabul ediyorum görüşelim msn adresim [email protected] saygılarımla
YENERCİ EGER PAPAĞANINI SATMADIYSAN SENLE KONUSALIM ADRESİM:[email protected] şimdiden tesekkurler
ARKADAŞLAR 2006 DA YAYINLANAN BİR İLANA CEVAP YAZIYORSUNUZ.LÜTFEN TARİHE BAKIN.ZAMANINIZI HARCAMAYIN.BU İLAN GÜNCEL DEĞİL.DİKKATİNİZE