Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Satılık Akvaryumlar

Mesaj Ekle

120lt full akv + 30 lt full akv

-100*30*40h 6mm 120 lt akvaryum -2213 Eheim dış filtre 1 yıl garantili(temiz) -kapak+ 1 grolüx florosan -3 adet mercan (kırmızı- mavi-lale) -ısıtıcı+çift çıkışlı hava motoru+ 2 uzun havataşı -3 özel delikli kaya+ 2 cansız bitki (1kır.L+1yeşM) -Otomatik yemleme makinası kumu, derecesi, iç dekorasyonu herşey full kurmaya hazır -50*20*30h 4mm -Champion iç filtre -Büyük deniz kabuğu, ısıtıcı, hava taşı, hava motoru, cansız bitki, kum full Akvaryumlar şu anda çalışır durumda deniz akvaryumuna geçmek için daha büyük akvaryum yaptıracağımdan bunları satmak durumundayım. Akvaryumda sarı prenses 2e 2d (damızlık)(satıldı!) 12 yavru sp (4-5 cm) 2 dişi yunus(satıldı!) ve 10 küsür 1 cm lik sp yavruları var isteyene onları da satabilirim. Mercanlar güzeller Bodrumdan almıştım hepsini. Tamamını alanlara plastik yavruluktan kepçeye kadar elimdeki her türlü akvaryum parçasını vereceğim. İlgilenenlere resim gönderebilirim. Fiyat 475ytl

img

semak

18 yıl 7 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Satılan Malzeme(ler): 100*30*40h 120 lt kapaklı, florosanlı(daylight), +kumu,ısıtıcısı,hava motoru,hava taşı,cansız bitkileri,otomatik yemleme makinası ve kayaları ile birlikte Adet Fiyatı: Toplu Alım Fiyatı: 150 ytl 100 ytl`ye İndirilmiştir. Adedi: İli: İstanbul İrtibat Bilgileri: Pendik Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Fotoğraf: nasıl ekleniyor bilmiyorum Diğer Ek Bilgiler: Satılan Malzeme: Eheim 2213 dış filtre (1 yıl garantisi var) Adet:1 Fiyat: 100 ytl Satılan Malzeme:50*20*30h 30 lt kapaklı, florosanlı + ısıtıcı Adet:1 Fiyat: 40 ytl Satılan Malzeme: Champion CX-1000 iç filtre Adet:1 Fiyat:7.5 ytl Satılan Malzeme: Atman At-F101 iç filtre Adet:1 Fiyat: 5 ytl Satılan Malzeme: Marina Bottom Filter (yavruluk filtresi) Adet:1 Fiyat:5 ytl Satılan Malzeme: Kırmızı-Mavi-Lale Mercanı Adet: 1K- 1M - 1L Fiyat: 50 ytl Satılan Malzeme: Delikli sarı-turuncu kayalar Adet:3 Fiyat: 20 ytl Not: Cichlid balıları için ideal sürekli içlerinden geçip duruyorlar. Satılan Malzeme:Büyük Mangrow kökü Adet:2 Fiyat: 30 ytl Not: İtalya`dan bir tanıdığım aldı. Delikli ve çok hoşlar. Satılan Malzeme: Erdem Termostatlı ısıtıcı Adet:1 satıldı Fiyat: 5 ytl Satılan Malzeme:14*14*22h akvaryum kapaklı Adet:1 Fiyat:10 ytl Not:Beta, japon yada yavru balıklarınızı koyabileceğiniz bir akvaryum. Atman filtre tam ona uygun ufak. Toplu alımlarda indirim yapılabilir. 120 lt lik akvaryumu alanlara içinde bulunan 5 cm lik 10 tane sarı prenses, 5 cm makrakanta ve 10 civarında 1.5 cm lik yavrus sarı prensesleri 20 ytl ye vereceğim. Makrakanta çok sağlıklıdır ve sarı prenseslere çok iyi adapte olmuştur, akvaryuma iyi uyum sağlamış bir balıktır.

img

semak

18 yıl 7 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım ben sadece 40 ytllık akvaryumu almak istiyorum ama 1 hafta yada 2 hafta beklete bilirmisin bukalemun alcamda onu çin 2 hafta sonra gelcek bide msn varmı benimki msn:hayvandostu_iguanalar@hot. rica ediyorum ....yasin.... ..........saygılar.......

Merabalar büyük olan akvaryuma ve diğer malzemelere talibim....resmini gönderebilirseniz [email protected]

img

mehmetgenc55

21 yıl 5 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm, 28.09.06 tarihindeki akvaryum hala duruyor mu? 120 litre olan, fiyatı 100 ytl. duruyorsa, resimini mail atarsan sevinirim. [email protected]

img

staore

18 yıl 6 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ