Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Satılık Akvaryumlar

Mesaj Ekle

SİZ DÜŞLEYİN BİZ KURALIM

İSTEDİĞİNİZ BOYUTTA AKVARYUM KURUYORUZ. TATLI SU AKVARYUMU DENİZ AKVARYUMU TUNEL AKVARYUM HAYALLERİNİZİ GERCEYE DÖNÜŞTÜRÜYORUZ NOT:YERİNDE KURUM VE MONTAJI YAPILIR.ÖLÇÜLERİNİ VERMENİZ YETERLİ HOTELLERE İŞYERLERİNE EVLERİNİZE İTİNA İLE KURULUR SİSTEM ÇALIŞIR VAZİYETTE TESLİM EDİLİR.

img

novio

19 yıl 10 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yeriniz nerede hangi şehir desiniz.

img

mehmetcann

19 yıl 5 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ŞEHİR BURSA

img

novio

19 yıl 10 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam novio ben üçgen bir akvaryum yaptırmak istiyorum dik kenarları 45*45 ön cam uzunluğuda 63cm çıkıyo yükseklik 30 bunun fiyatını öğrenirsem yerinide belirtirsen en yakın zamanda gelicem iyi çalışmalar

img

siyamsiyam

19 yıl 1 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ARKADAŞLAR BAHSETMEK İSTEDİĞİM AKVARYUMLAR TONLUK AKVARYUMLAR ÖRN:6000*1000*1500 3200*1000*1000 2000*800*800 BUNLAR GİBİ ARKADAŞLAR BUNLAR GİBİ AKVARYUM YAPTIRMAK İSTEYEN VARSA İRTİBATA GECSİN

img

novio1

20 yıl 3 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mrb ben 150*70*50 bi akvaryum yaptımak istiyorum dolaplı bana bunun malişyeti ne kadar olur cvp yazarsanın sevinirim teşekkürler....

img

ceyhunbal

19 yıl 6 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

YÜKSEKLİK 70 CM DEMİŞSİN DOLAPLI OLMASIN İÇİN 70 ÜZERİNDEN İŞLEM YAPICAZ YADA 70 CM KALABİLMESİ İÇİN 80 CM YAPIP YANLARA 5 CM CITA YAPICAZ TAKRİBİ 750 YTL CİVARLARINDA AKVARYUMUN MALİYETİ OLUR BUNU YAPTIRACAĞINA AYNI EBATTA HAZIR AKVARYUMLAR VAR İSTERSEN ONLARDAN AYARLAYABİLİRİM SANA 150*66-70*45-50 BUNUN GİBİ KOMLPE TESİSATLI KAPAKLI MOBİLYALI KARAR SENİN BANA NET İSTEDİĞİN ORANI VER ÇÜNKÜ MOBİLYAYA PAY VERMEMİZ GEREKECEK AYRICA 70 CM GECERSE 10MM KURTARMAZ 12MM YAPMAMIZ GEREKEBİLİR OLAYI NETLKEŞTİR PASLAŞALIM SENLE

img

novio1

20 yıl 3 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

suanda unıversıtede okudugumdan ve askerlık gıbı bı engel oldugundan butur seylerle pek ılgılenemıyorum ama ılerıde yaptırmak ıstersem sıze nasıl ulasabılırım emaıl veya tlf numaranızı bırakırsanız sevınırım ve 1 tonluk 2 tonlukların malıyetı nekadar olur sımdıden cevabınız ıcın tesekurler gorusmek dılegıyle

img

ozzzi

18 yıl 5 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ