Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Tavşan

Mesaj Ekle

YARDIMM EDİN BİSEE!!:`(

arkadaşlar bisim küçük beyas bi kızımız war.henüz 3 aylık.onu çook sewiyoruz ama maalesef tüm gün okulda olduğumuz için yeteri kadar ilgilenemiyoruz.:( ona iyi bakacak bi aile arıyoruz.lütfen yardım edin.:( şimdiden teşekkürler.bu arada ankaradayız.

nimarmore tavşancığını alabilirim daha öncede besledim için rahat olabilir :) [email protected] iletişim sağlarsan sevinirim

img

sla

18 yıl 6 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhabaa bizim de minicik 1,5 aylık bir tavşanımız var..yemini pek yiyemior ama havuç,dereotu,elma yı cok seviyor..iki gün önce yüzünde garip bir renkler oldu sanki suyun içine girmiş sorada yeşilliklerle yüzünü boyamış gibi sarı yeşil arası bişiy oldu ama inanılmaz kötü böle ıslak gibi:( kendi temizler diye düşündük daha kötü oldu..biraz temizlemeye çalıştık olmadı..dayanamadık veterinere götürdük ama evet veterinerlerin yeterli bilgisi yok..saglıklı, bişiy yok dedii ama oda anlayamdı ..bilgisi olan varsa cok sevinirimmm

img

gündüz

18 yıl 6 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm gündüz eline pamuklu bi bez al ılık suyla ısla ve tüylerin cıkıs yönüne doğru günde üc kez sildikten sonra sac kurutma makinasını cok fazla acmamamk kaydıyla kurutursan 3-4 günde lekeler temizlenecektir. bol evcilli günler

img

gokhankuscu84

19 yıl 6 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba nimarmore benimde 2 aylik bi tavsanim var yanina bi arkadas daha istiyorum bana [email protected] tavsanin resmini gönderebilirmisin?

img

kleineskaninchen

18 yıl 1 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm tavsanı ben alabilirim.daha önceden beslediğim için bir çok bilgi sahibiyim tavsanlar konusunda iyi bakacağıma emin ol... [email protected] 0539 461 11 82

img

anil_aksehir

18 yıl 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ