Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sağlıgı ve Bakımı

Mesaj Ekle

çok şımarık

köpeğim gereğinden fazla şımarık eğitim için uygun anı bir türlü tutturamıyorum ne zamn temel otur yat vs... öğretmeye kalksam oyun oynuyoruz zannedip koşmaya başlıyor ve bitmek tükenmek bilmeyen bir enerjiye sahip... bir de yoldan geçen herkesin peşine takılıp gidebiliyor bir gün uzaklaştığını çok geç anlayıp geri dönemeyecek diye korkup özgürce salamıyorum parklarda. Her sevenin peşinden gidiyor. köpeğim american cooker bu türler mi böyle yoksa

img

lantis

20 yıl 7 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

köpeğin kaç aylık?eğer çok büyümüşse eğitmen biraz zor.ama 3-4 aylık fln sa rahatça eğitebilirsin.en önemli konu -sabırr- benim köpişde çok şımarıktı ama şuan inanılmaz şeker,söz dinleyen bi köpiş oldu.sende sabretmelisin.sakın eğitim sırasında oyun oynamaya kalkarsa ona eşlik etme sert bir ses tonuyla onu uyar.bi de köpeğine ilk önce hayırı öğretmelisin.eğer köpeğin hayır ı öğrenirse işin çoook kolaylaşır.. hadi biraz sabır.....

img

şilacık

20 yıl 7 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

lantis evet kopegınmın yasını yada kac aylık oldugunu yazmamsıın en onemlı olay bu bence bıde şilacıkın dedıgı gıbı once hayırı ogretmelısın kesınlıkle benım kopegımde cok sımarıktı gercı halen sımarık ama hayırı bılıor zamanla oturu patı vermeyı ve kalkı ve yatıda ogrettım sana kucuk odul kurabıyelerını tavsıye ederım kemık seklınde olanları onlar acaıp ıse yarıor ve sunu dıım sakın onu kalabalık yerlerde salma eger guvenmıosan kopegıne salma allah korusun basına bısey gelır alır goturuler kaybolur cok acır canın sonra odul kurabıyelerıyle onu kandırıp egıtebılırsın eger oyun oynamaya kalkarsa yuksek sesle hayıur dıye bayır yanı kaba bı ses tonuyla o zamnala alısır merak ertme basarılar...

img

miraylili

20 yıl 1 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ