Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

Hayvansever arkadaşlar lütfen ilgilenin!

Ben İzmir hayvanat bahçesinde gördüğüm manzaraya çok üzüldüm eğer sizde orda minik hamsterlerin her gün yılana canlı yem olarak verilmesine razı değilseniz lütfen bunu İzmir belediyesinin [email protected] mailine gönderin o minik canlılar kurtulsun.Ben bunu dohayko derneğine yazdım ve çoğu derneğe.Yılanlarında illaki canlı yem yemesi gerekmiyormuş süt ve ekmek versen de yerlermiş nasıl alıştırırsan.İnanın ki o minik hayvanın orda ölümü beklemesi ve hiç birşeyden habersiz yılanın suyundan içip ordan oraya koşturması çok üzücüydü.Tüm hayvanseverlerin bunu belediyenin mail adresine bildirmesini rica ediyorum.

img

fundaer

19 yıl 11 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

BEN DİREK FUAR MUDURLGUNE ULASMAYA CALISACAGIM BUGUN AHMET PRİŞTİNANIN ESİ VE KIZI YAN KOMSUM DENK GETİRİSEM KONUYU ACACAGIM EMİN OL!

img

yosy

18 yıl 6 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ben katılmıyorum düşüncenize. Yılanlar ömürlerinin sonuna kadar her zaman o dediklerinizle beslenemezler. Avlanarak beslenen bütün hayvanlar, canlı yeme ihtiyaç duyarlar. Yazık olur diye, tavuk üretme çiftliklerindeki güzelim civcivleride büyütüp kesmeyelim, balık tutmayalım, ekmek arası döner yemeyelim. Siz mesela, her gün sadece ekmek yiyerek ne kadar yaşayabilirsiniz? Hamsterlere yazık da yılana değil mi? Hamster da solucan, böcek yiyor. O zaman solucana da yazık. Tüylü hayvan şirin oluyor diye ayrıcalıklı mı olsun yoksa? Hayvan hayvadır! Hayvanları koruma derneğinin bütün yöneticilerine de gülüyorum; bir süs köpeğine milyonlar harcarlar, evlerinde hamamböceği veya sinek görse terlikle şak öldürürler! Hayvan kıllı olunca, bizanstaki gibi asillerden mi oluyor? Yılanın hamsterları yemesi gayet doğaldır. Bu uygulama dünyanın her yerindeki uygulamayla aynı. Coşkun Oğuz NAMLI.

img

kertenkeleci

20 yıl 1 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kertenkeleci A++

img

mfe

22 yıl 8 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Saol yosy ben gittim dün hayvanat bahçesi müdürü Çağlayan beyle görüştüm o da memnun değilmiş ama yılana ölü fare verirsen yemezmiş yada et versen yemezmiş malesef bu sistemden başka çareleri yokmuş.Bence hayvanat bahçeleri kaldırılmalı böyle olunca hiç bir anlamı yok hem zavallı hayvanlar minicik kafesler içinde bir ileri bir geri gidip geliyorlar sıkıntılı bir biçimde.Umarım artık birşeyler düzelir.Sevgiyle kal.

img

fundaer

19 yıl 11 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Fundaer şimdi sana katılıyorum bak! İşte olay bu, diğer forumlarda da belirttim; hayvanat bahçelerinin temeli yanlış. Yani yılanlar beslenmezse hamterlarımız da ölmez. Olay bu..

img

kertenkeleci

20 yıl 1 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ