Kuş Forumları > Papağanlar
konuşa bilen papağan arıyorum
arkadaşlar rengarenk konuşabilen bir papağan arıyorum cinsini bilmediğim çin cin vermiyorum satanları veya nereden temin edebieceğimi bilen arkadaşlar yardımcı olursa seinirim:)
arkadasım sanırım papaganlarla ılgılı hıc bılgın yok.bence turlerı hakkında ıyı bır arastırma yap.cunku aldgın papagan ılerde senı mutlu etmeyebılır.bu ıkınız ıcınde sorun olur.temın edebılecegınız yerler pet shoplar yada ılanları takıp edebılrısınız.kus almaya karar verdıgınızde yanınızda mutlka kuslardan anlayan bırı olsun.cunku sızı kandırabılırler.yaslı bır kusu yavru dıye satabılırler vs....ama unutmayın ılk once turlerı bakımları ve beslenmelerı ıle bılgı toplayın.
selam benim 1.5 yaşında jakom var 8 kelime konuşabiliyor. fakat ilgilenemediğim için dahada geliştiremedim. şimdi ilgilenemediğim için satıyorum [email protected] 5325609868
arkadasım kusunuz kırmızı kuyrukmu.bırde 1,5 yasında demıssnız bılezıklımı kus.yoksa kendı ueretımınızmı.kusun yasına 1,5 dedıgınıze gore.nerde ıkamet edıyorsunuz
arkadaşım bide fiyatını yazsan çok güzel olur sadece numara vermekle olmaz işine gelen ara ozaman