Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Satılık Akvaryumlar

Mesaj Ekle

40 YTL OLDU 100 CM

bende 12 adet akvaryum var hepsi elimde kaldı 1 kaçtanesi hediye gelmisti . bunları satmak istiyorum bunun için bukadar düstü fiyat.akvaryum+taş+ağaç.akvaryum 100 cm eni 40 cm yükseklik 40 cm 40 YTL . OSMANİYEDEYİM.(filitresi 20 ytl 400 watt)osmaniyedeyseniz kılıç kuyruk , teleskop ,moli ,velıfira ve lepistes 9 ytl

kardeş ben talibim bi konuşalım adresim [email protected]

img

emrahozel

18 yıl 6 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba kapasitesi kaç litre ve başka ile göndermek mümkün mü?

[email protected] adresinden yazışsak ya...

İyi günler.Ben akvaryumlarınızla ilgileniyorum.Eğer fotoğraflarını çekip bana gönderme şensınız varsa sevinirim. Adresim [email protected]ıca size ulaşabileceğim bir telefon numarası verebilirmisiniz lütfen. Teşekkürler ii günler...

img

seltur

18 yıl 6 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

galiyev neden boş konuşuyosun.adam orda uzunluk:100 cm , yükseklik(h):40 cm , en:40 cm demiş... sen gelipte kaç litre kapasite diye soruyosun.insanlar neden araştırmacı olmaz birşeyleri.kafalarını hiç kullanmaz.herşeyin hazırına kaçar .okullarda vermedilermi size hiç ödev. V=a.b.c V=100x40x40 V=160.000 cm3 Buda 160 litre demektir. tamam mı bunlara ii çalış.hayat adamı ol biraz

ilan güncelmi

img

cem1964

20 yıl 4 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ilan güncel ise ben izmirdeyim izmire gönderebilirmisin?kapakları varmı? iki adet alırsak fiyata birseyler yaparmısın? malum nakliye falan vericez mailime yazabilirsin [email protected]

img

tarzan35

18 yıl 4 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

dostum eğer hala elinde warsa almak istiyorum msnden iletişime geçersen sevinirim [email protected] şimdiden teşekkürler...

img

sinner

18 yıl 10 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

elinde varsa görüşelim ben talibim. msn kullanamıyorum. mail: [email protected]

img

tarzan35

18 yıl 4 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ