Akvaryum Forumları > Satılık Akvaryumlar
40 YTL OLDU 100 CM
bende 12 adet akvaryum var hepsi elimde kaldı 1 kaçtanesi hediye gelmisti . bunları satmak istiyorum bunun için bukadar düstü fiyat.akvaryum+taş+ağaç.akvaryum 100 cm eni 40 cm yükseklik 40 cm 40 YTL . OSMANİYEDEYİM.(filitresi 20 ytl 400 watt)osmaniyedeyseniz kılıç kuyruk , teleskop ,moli ,velıfira ve lepistes 9 ytl
kardeş ben talibim bi konuşalım adresim [email protected]
Merhaba kapasitesi kaç litre ve başka ile göndermek mümkün mü?
[email protected] adresinden yazışsak ya...
İyi günler.Ben akvaryumlarınızla ilgileniyorum.Eğer fotoğraflarını çekip bana gönderme şensınız varsa sevinirim. Adresim [email protected]ıca size ulaşabileceğim bir telefon numarası verebilirmisiniz lütfen. Teşekkürler ii günler...
galiyev neden boş konuşuyosun.adam orda uzunluk:100 cm , yükseklik(h):40 cm , en:40 cm demiş... sen gelipte kaç litre kapasite diye soruyosun.insanlar neden araştırmacı olmaz birşeyleri.kafalarını hiç kullanmaz.herşeyin hazırına kaçar .okullarda vermedilermi size hiç ödev. V=a.b.c V=100x40x40 V=160.000 cm3 Buda 160 litre demektir. tamam mı bunlara ii çalış.hayat adamı ol biraz
ilan güncelmi
ilan güncel ise ben izmirdeyim izmire gönderebilirmisin?kapakları varmı? iki adet alırsak fiyata birseyler yaparmısın? malum nakliye falan vericez mailime yazabilirsin [email protected]
dostum eğer hala elinde warsa almak istiyorum msnden iletişime geçersen sevinirim [email protected] şimdiden teşekkürler...
elinde varsa görüşelim ben talibim. msn kullanamıyorum. mail: [email protected]