Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
Hangi Türe Başlasam
Merhaba arkadaşlar. 1 metrelik akvaryumumda 2 aylık 20 zebra var bunları elden çıkarıp Discus gibi kıymetli balık türlerine başlamak istiyorum. Bildiğim bi DISCUS var bir de GREEN TEROR var. Bunlardan birine mi başlayayım veya başka ne tavsiye edersiniz. Besleyeceğim balıklardan yarvu alıp satmayı da istiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaşım Bende senin gibi yavru alıp satabileceğim balık türleri beslemek istiyordum daha önceden canlı doğuran tropikal balık besledim ama onların yavruları çok geç büyüyor vede hemen hastalanıyorlar o yüzden şimdi ciklet besliyorum sarı prenses,yunus,imparator ve mücevher besliyorum Allah`a şükür çok sağlam balıklar bence sende onlardan besle fakat benimkisi kadar çeşit yapma derim çünkü zor yavru alırsın her balığın kendi bölgesi oluyor senin akvaryumunda o iş için küçük sarı prenses ve yunus besle derim sana şimdiden iyi balıklar...
Bana hep bakımı çok zor bi balık dendi discus için.Ben uzun zamandır balık besliyorum ve hala discusu araştırıyorum.Tek tür chiclid alırsan onuda üretebilirsin aslında.Mesela sarı prenses zebra vs... Bunlar çabuk yavru yapıyorlar.Ama diğer taraftan discust pahalıbi balık...
Ozaman yunus sarı prenses veya mücevher olabilir. Bunlardan birine başlayabilirim. Ama şimdilik elimdeki yavru zebraları büyüteyim diyorum, veya bunların karşılığında bakmayı düşündüğüm balıkları da alabilirim, belki bi takas imkanı çıkarsa. Bakalım zaman ne gösterecek. Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar.