Hepsievcil

Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları

Mesaj Ekle

gagasi ve burnu kupkuru :(

arkadaslar bilmiyorum kimsenin kuşunda böle bişi oldumu bu benim 3. kuşum ilk defa böyle bişeye rastlıyorm bnm kuşumun gagasi ve burnu kuru gibi böle pul pul kabuk gibi sanki bugun bir yerde bir dişi kuş gördüm onun burnu çok saglikliydi pembeydi ve böle dokunsan yumuşacıktı sanki ama benim kuşumun böyle bir sorunu var bişeyi mi eksik bilmiyorum ki kuş kumu var kalamar kemigi var vitamini de suyuna sürekli koymuyorum bi koyuyorum bi koymuyorum baska ne gibi bi ihtiyaci olabilir bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir daha önce de sormuştum kuşumun büyümesiyle alakasi oldugu söylenmişti ama bu benim 3. kuşum ve ilk defa böle bişi geldi basima lütfen yardım edin :(

img

mcesur

18 yıl 10 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bugun bir şey daha farkettim bu burnundaki kahverengi gibi kabugun altında köşelerden mavilikler gözüküyor acaba benim dişi sandigim kuşum erkek mi büyüyen kuşlar burnunun tam rengine girmesi bu şekilde mi oluyor yani bu kabuk düşücek burnunun tam rengi çıkıcak gibi mi? bir bilen yoksa veteerinere götürmeyi düsünüyorum çnkü farklı bir hasstalık da olabilir ona bişi olmasini istemem :(

img

mcesur

ÖZEL MESAJ

Selam. Yazdıklarına göre bu mantar hastalığı gibi geldi bana, acilen veteriner hekime göster lütfen.

img

sherif

19 yıl 11 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

çok teşekür ederim ayni kafeste eşi var yeni geldi ona da bulaşır mı hemen ayiriym kafeslerini??

img

mcesur

ÖZEL MESAJ

bugun veterinere götürdüm mantar olmuş iki tane ilaç verdi geçer mi geçmez mi bilmiyorum keşke daha önce götürseydim büyüdügü için öyle oldugunu zannettip götürmemiştim siz siz olun şüphelendiginiz zaman tahmini yorumlari beklemeden erkenden tedavi ettirmek için veterinere gidin

img

mcesur

ÖZEL MESAJ

bi kaç gündür foruma yazı yazıyorum ama nedense yayınlanmıyor. kuşum mantar olmuş kuşlarında bu gibi belirtileri olanlar dikkat etsin ve mümkünse ilerlemeden tedaviye baslasinlar tabi önce bir veteriner hekime götürsünler

img

mcesur

ÖZEL MESAJ

slm mcesur gecmis olsun. vet sana krem seklinde olan mantar ilacından mı verdi? mantar hastalıgı kusların ayaklarına ve diger kuslara da bulasan bi hastalıktır haberin olsun.

img

gokhankuscu84

19 yıl 6 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ