Akvaryum Forumları > Satılık Akvaryumlar
150*70*60 mühteşem akvaryum resimli
istediğiniz boy ve şekilde 1 yıl garantili akvaryum imalatı yapılır akvaryumlar elden teslim edilir ve teslimde ödeme yapılır. akvaryum size ulaşmadan önce test edilir ve size video çekimiyle bu gösterilir ve siz değerli müşterilerimizinde saglamlığından emin olmaları sağlanır siz akvaryum yaptırmaya karar verin birbirinden özel modellerden birini yada sizin beğendiğiniz modeli bize gönderin yapalım en uyugun fiyata ve sağlam akvaryum için telefon numaraları
0374 215 17 15
0542 666 06 61
0505 345 19 38
mtz akvaryum murat akbekmez
[email protected]
150*70*60 rtesimde ki akvaryum 900 ytl dir . akvaryum 12 mm camdan rolajlı ve demir destekli dolabı işlemeleriyle elk tesisatı hazır 3 florasan takılı ulaşım alıcının bulunduğu otobüs garına kadar elden teslim bana aittir.
slmlar tekirdağ-çerkezköydeki büroma deniz akvaryumu kurmak istiyorum. 160-60-65h veya 70h ebatlarında sumplı sistem kurmak istiyorum. demir profil üzerine mdf kaplama veya kurtarırsa demir profilsiz nakliye dahil fiyatınız nedir. [email protected] a mail veya msnden ulaşabilirmisiniz. ismim burak.05433762662
Arkadaşlar MTZ Akvaryum Bolu / Murat Akbekmez`e 150 cm`lik akvaryum siparişi verdim. 150 YTL kapora istedi samimiyetine güvenerek parayi vermiş olduğu hesabina 11 ağustos tarihinde transfer ettim. 16 Ağustosta hazır olurmu akvaryumda bi sorun olurmu dediğimde bana bunca yıllık akvaryum yapıyoruz bir sorun olmaz dedi. Sonra babası rahatsızlandı olabilir sağlık olsun dedim. Ramazan gelmeden halledelim dedim sorun yok hallederiz dedi. Ramazan geldi ses soluk yok paramı geri göndereceğini söyledi. Apar topar akvaryum siparişi verdim başka yere 250 dediği akvaryumu 190 ytl ye yaptırdım. Yarın ödeyeceğim demeler bitmedi 70 gündür yarını gelmedi. Dükkan nosu vardı onu defalarca aradım babası çıktı aynı şekilde ödeyecek dedi. SMS lerin haddi hesabı yok zaten telefonlarımada çıkmıyor. Bu adama ne dersiniz artık bilmiyorum. İş ahlakına uyuyormu Murat Akbekmez. Eşim Ameliyat oldu paraya ihtiyacım var dedim, İnsanlığa uyuyormu Murat Akbekmez. Durumum sıkışık dedim paraya ihtiyacım var adeta yalvardım, küfür etmeye bile değmezsin Murat AKBEKMEZ. Haksız duruma düşen ben olmayacağım ve bu isim internette yankılanacak, umarım seni tanıyanlarda okuyacak dostun kapı komşun senin nasıl biri olduğunu bilecek. Murat AKBEKMEZ Siz siz olun sakın ama sakın MTZ AKVARYUM veya Murat AKBEKMEZ adindan uzak durun. Farklı adlarla karşınızada çıkabilir siz aşağıdaki nolardan da uzak durun. 0554 476 64 31 - 0537 405 49 20 - 0506 608 51 24 - 0374 217 78 54
Bu mesaj kişileri uyarmak için yazılmıştır. Arkadaşlar MTZ Akvaryum Bolu / Murat Akbekmez`e 150 cm`lik akvaryum siparişi verdim. 150 YTL kapora istedi samimiyetine güvenerek parayi vermiş olduğu hesabina 11 ağustos tarihinde transfer ettim. 16 Ağustosta hazır olurmu akvaryumda bi sorun olurmu dediğimde bana bunca yıllık akvaryum yapıyoruz bir sorun olmaz dedi. Sonra babası rahatsızlandı olabilir sağlık olsun dedim. Ramazan gelmeden halledelim dedim sorun yok hallederiz dedi. Ramazan geldi ses soluk yok paramı geri göndereceğini söyledi. Apar topar akvaryum siparişi verdim başka yere 250 dediği akvaryumu 190 ytl ye yaptırdım. Yarın ödeyeceğim demeler bitmedi 70 gündür yarını gelmedi. Dükkan nosu vardı onu defalarca aradım babası çıktı aynı şekilde ödeyecek dedi. SMS lerin haddi hesabı yok zaten telefonlarımada çıkmıyor. Bu adama ne dersiniz artık bilmiyorum. İş ahlakına uyuyormu Murat Akbekmez. Eşim Ameliyat oldu paraya ihtiyacım var dedim, İnsanlığa uyuyormu Murat Akbekmez. Durumum sıkışık dedim paraya ihtiyacım var adeta yalvardım, küfür etmeye bile değmezsin Murat AKBEKMEZ. Haksız duruma düşen ben olmayacağım ve bu isim internette yankılanacak, umarım seni tanıyanlarda okuyacak dostun kapı komşun senin nasıl biri olduğunu bilecek. Murat AKBEKMEZ Siz siz olun sakın ama sakın MTZ AKVARYUM veya Murat AKBEKMEZ adindan uzak durun. Farklı adlarla karşınızada çıkabilir siz aşağıdaki nolardan da uzak durun. 0554 476 64 31 - 0537 405 49 20 - 0506 608 51 24
hersin tşklr arkadaşım uyardıgın için bende tam sipariş vermek üzereydim fiyatını filan konuşmuştum otogardan teslim alıcaktım bana sana yaptıgı gibi yapamazdı çünkü ben parayı akvaryum teslimatında vericektim ama böyle esnaflık olmaz sana bunları yaptıgı için bende onu protesto ediyorum ve sipariş vermiyorum bende başka bir yer bulup oraya yaptırıcam bizim milletimiz duyarlıdır benim gibi bircok kişi siparişini cekicektir senin verdiğin 150 ytl ona daha pahalıya patlıcaktır ama bu devirde babana bile güvenmiceksin diye boşuna dememişler sanırım buda size tecrübe olmuştur