Hepsievcil

Kuş Forumları > Papağanlar

Mesaj Ekle

MAVİ CENNETLER İÇİN YARDIM

MERHABA KUŞ SEVEN DOSTLAR BENİM 2ADAT SİYAH BAŞLİ MAVİ CENNET im VAR BANA ONLARIN ÖZELLİKLERİNİ,BAKIMINI, EĞİTİMİ,DİŞİ ve ERKEĞİNİ NASIL AYIRT EDEBİLİRİM NASIL EŞLEŞİRLER NELERİ SEVERLER BANA BU KONUDA YARDIM EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM İLGİLENENLER İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM [email protected]

img

reis22

18 yıl 5 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ARDAŞLAR KİMSE BU KONULAR HAKKINDA BİR ŞEY BİLMİYORMU YARDIM YAV [email protected]

img

reis22

ÖZEL MESAJ

ARKADAŞLAR CENNETPAPAGANLARI İLE ALAKALI AKLINIZA GELEBİLECEK HER TÜRLÜ SORU İÇİN www.zavk.com ve [email protected] (site suan tekrar yenileniyor giremeyebilirsiniz sonra tekrar denemeyi unutmayin.) Romanyalı Büyük Cennet Papağani üreticilerinden Romanyalı çift ile sohpetlerde onlara bakın nasıl sorular yöneltildi ve nasil cevaplar alindi. Texas taki Büyük Cennet Papagani ciftliginden cennet besleyicilerine gelen oneriler hepsi www.zavk.com adresinde = cok şeyi bu siteden ögreneceksiniz = By -=[EMSEY]=-

img

emsey

20 yıl 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

emsey arkadaşım sağol verdiğin adresi ziyaret edeceğim ama yinede bilgin dahilinde yardım edersen sevinirim teşekkürler [email protected]

img

reis22

ÖZEL MESAJ