Hepsievcil

Kuş Forumları > Papağanlar

Mesaj Ekle

MERAKLISINA....

SATILIK SENEGAL PAPAĞANI... EVDE KENDİMİN OLAN SENEGAL PAPAĞANIMI SATIYORUM. ANKARADAYIM. MERGEN BÜYÜK SİLİNDİR KAFESİYLE 350 YTL KAFESSİZ 300 YTL CİDDİ ALICILARA DUYURULUR.

img

as123

19 yıl 5 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

abi kusura bakma ama 300 ytl ye hayatta satamazsın isteyen varsa ben 150 ytl ye satıyorum şimdilik en fazla 100 ytl veren var kusura bakma ama 300 ytl ye satman çok zor 350 ytl ye timneh jako satıyolar

as123 slm,ilanlarda da gördüysen rottweiler yavrularımla papağan tkas yapmak istiyorum bende ankaradayım eğer sanada uyarsa yazarsan sevinirim.Köpekler 1.5 aylık.

img

sarii

19 yıl 6 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

TEKLİFİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM.ANCAK KÖPEK ALMAYI DÜŞÜNMÜYORUM.SELAMLAR.

img

as123

ÖZEL MESAJ

slm furkan, eğer elinde benim rottweiler ile takas yapacak papağan varsa görüşelim,ayrıca papağan fiyatlarını bilmediğim için az daha 150 ytl lik kuşa 300$ lık köpeği verecektim bunun içinde sağol. Msn adresim [email protected]

img

sarii

19 yıl 6 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

SENEGAL PAPAĞANI 400 YTL YE MERGEN KAFESİYLE SATILMIŞTIR. CİDDİ ANLAMDA İLGİLENEN PAPAĞAN SEVERLERE TEŞEKKÜRLER.

img

as123

ÖZEL MESAJ

sen 400 ytl ye sattiysan bende siğir im yani ne diim bu ne ya arkadaslar burasi ciddi bi site o papagan 200 ytlden fazla etmez altinmiydi kafesi?

img

yuliq

20 yıl 1 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

katılıyorum sana arkadaşım altınmı kafesi furkanın dedigi papaganada ben verdim 100 milyon

Merhaba; Bizim petshopçuda var 150 ytl çifti.

img

cemuluturk

18 yıl 5 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar bende yurt dışından amcamın gönderdiği bir sıemens c 75 var ama sim kilitli bulunduğum il küçük olduğu için açamadılar satış fiyatı:280 ytl karşılığında senegal papağanı kafesiyle ve nakliyesi karşıya ait takas yapalım msn:[email protected]

img

galibim

18 yıl 2 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ