Kuş Forumları > Kuş Sahibi Olmak İsteyenler
yavru erkek muhabbet arıyorum
istanbul fatihte çalışıyorum. yakın cevrede bildiğim kuş satan bi yer yok ayrıca oralardan da almaya güvenemiyorum. evinde kendi üretimi olupta satmak veya vermek isteyen olursa 4-6 aylık arası yavru muhabbet kuşu istiyorum. renk tercihim mavi, beyaz,gri veya bunların karışımı bir renk olabilir.
selam arkadaslar. yavru bir muhabbet kuşu almak istediğimi söylemiştim ama cevap yazan olmadı.nereden güvenerek sağlıklı ve erkek bi yavru muhabbet kuşu alabilirim. yardımcı olursanız sevinirim.
slm serden bende 3-5 ve 4 aylık bir evcil kuşum var yeşil renginde istersen sana satabilirim msn [email protected]
ortadaki yavru yuvadan ineli 10 gün oldu beğendiysen 25 ytl karşılığında fatihe getiririm.05052421239
s.a. istanbul başakşehir 4.etap da evimde bir oda dolusu yani 6 çift orj.jumbo 1 çift orj.ingiliz 20 çift yerli ve kırık kuşları üretiyorum. balkonumda şuanda 80 adede yakın yavrularım var. şubat ayının sonuna kadar çıkan bütün yavrularımı damızlık olarak saklayacağım için (kapasite arttırmam gerek) toptan olarak satmıyorum. az sayıda perakende satıyorum. istediğiniz renkler mevcuttur. msn : [email protected]
slm emelemel. kusnuzun yuvadan inmis haliyle cekilmis bi fotosu varmi. bide bunlar jumbomu. [email protected]
jumboları toptan 85 ytl den sattım bu kuş jumbo değil
slm, siz yavru bir muhabbet kusu arıyordunuz oda izmit civarında tanesi 50 ytl orjinal jumbo
aradığım yavruyu buldum arkadaslar tesekkurler
teşekkürler arkadaşlar. dün erkek olduğunu tahmain ettiğim çok şirin mavi beyaz ve siyah karışımı rengi olan bi muhabbet aldım. umarım uzun ömürlü olur ve anlaşırız.