Hepsievcil

Köpek Forumları > Kayıp Köpekler :(

Mesaj Ekle

Ankarada Kayıp Spaniel Cocker-İspanyol Kukır

Bulana ya da yerini bildirene ödül verilecektir. Ankara Aydınlıkevlerde 25 Kasım 2006 tarihinde, -Açık Kahve Rengi -Uzun Kulaklı -Dişi -Kesik Kuyruklu -Dilinde siyah leke olan Spaniel Cocker (Ispanyol Kukır) cinsi köpeğimiz kaybolmuştur. RESMİ İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ KULLANABİLİRSİNİZ. http://www.resimload.com/090821/FG9_s020.bmp link

img

mad_blue2002

18 yıl 5 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

gecen gün ulusun üst katında evden gelme bir cocker vardı.bulamadıysanız bır bakın derım.

img

teo

21 yıl 7 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

34081 NOLU KAYIP İLANIMIN GÜNCELLENMESİ VE MESAJ GÖNDEREN 110016 NOLU TEO İLE NASIL KONTAK KURABİLİRİM BENİ BU KONUDA BİLGİLENDİRİRRSENİZ SEVİNİRİM. YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

img

mad_blue2002

18 yıl 5 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sayın TEO 23-2-2007 günü ilanıma cevaben yazmış olduğunuz mesajınızda geçen gün ulusun üst katında evden gelme bir kukır vardı isterseniz bir bakın diye yazmışsınız -ULULUSUN ÜST KATI NERESİ ? Ulus ankarada bilinen bir semt üst katı ne demek anlayamadım lütfen yadımcı olurmusun adresi tam yazın lütfen teşekkürler.

img

ufo

18 yıl 1 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yazdığım gibi köpeği bilmiyorum sadece evden gelme oldugunu biliyorum istersenız ulusdakı hayvan pazarının üst katakı sahıbınle konuşun eminim size daha ıyı bilgi verecektir.sonucta alan ve satan onlar.size bol şans diliyorum

img

teo

ÖZEL MESAJ

size bir tavsiyede bulunabilirmiyim.sık sık pet shopları gezın sonucta alan kişi bakamayıp bir pet shopa verir.

img

teo

ÖZEL MESAJ

ulusda herkez tarafından bilinen kuşcular pasajı vardır.orada en üst katında tek bir tane pet shop var ismi aklıma gelmiyor..ankaralı olanlar herkez ulusdakı kuşcular pasajını bilir!

img

teo

ÖZEL MESAJ

sayın teo : ilginize teşekkürler gidip bakacam sağolun.

img

ufo

ÖZEL MESAJ

sayın teo : söylediğiniz yere gidip baktım orda sizin gördüğünüz kukır yoktu ama adamların kendi köpeğimiş evdeymiş , hemde kuyruğu kesik değil uzunmuş yani bizm kurır değilmiş ilginize teşekkürler.Biz aramaya devam ediyoruz.

img

ufo

ÖZEL MESAJ

umarım köpeğinizi bulabilirsiniz bizim icin nekadar değerli olduklarını biliyorum.eğer ankarada başka bir pet shopta yetişkın bir cocker görürsem size haber veririm.

img

teo

ÖZEL MESAJ