Kuş Forumları > Kuş Sahibi Olmak İsteyenler
ORJİNAL YAVRU JUMBO ARIYORUM
ORJİNAL LACİVERT VEYA DAHA KOYU PASTEL ERKEK YAVRU ARIYORUM JUMBO ÖNCELİKLİ İNGİLİZ İKİNCİ TERCİHİMDİR. RENK KONUSUNDA ÇOK HASSASIMDIR.İLGİLENEN ARKADAŞLARIN [email protected] ADRESİNE MAİL ATMALARINI RİCA EDİYORUM.
merhaba sinan.istanbuldan muhasebeciyim hobi olarak evde 17 çift yerli 1 çift ingiliz ve 6 çift jumbo üretiyorum.1 çiftimde safkan iyi huylu orj.jumbomda şuanda üçtane yavru var kendi yavruları kendi bakıyor (bilirsiniz jumbolar yavrularını genelde bakmaz) yerli kuşlarımın altına atmıyorum. ama renkler belli değil daha et halinde. tanesi 120 ytl. kesinlikle kırık değildir. anne yeşil baba gri.
Merhaba, İlgine Teşekkürler Kırma olmaması çok güzel inşallah sağlıklı bir ekilde büyür yavruların, yavrular büyüyünce bana fotosunu gönderebilirmisin.Evde safkan üretim yapmak istiyorum o sebeple daha yavruyken kuşları alıp kendi taktiklerimle yetiştirmek amacındayım.Beş sene önce 14 çift orjinal jumbom vardı hepsi bir gecede öldü ve bırakmıştım ama tekrar biryerden başlamak istiyorum ilgine teşekkürler fotoları gönderirsen svinirim mailim yukarda var. Saygılarımla;
İlgine teşekkürler bende şu anada SMMM stajı yapmaktayım. Meslektaş olmamıza sevindim anlaşabiliriz demektir bu :) Eğer kuşlarının fotoğrafı varsa görmek isterim [email protected] adresine mail atarsan sevinirim.birde seninle nasıl iletişim kuracağız?