Hepsievcil

Kuş Forumları > Papağanlar

Mesaj Ekle

Dişili Erkekli 1 çift jakomu; Kakadu veya Ara İle takas etmek istiyorum

10 çift gri papağanlarımdan son kalan çiftimi de Çiftlik ortamımı kapattığım için ,Kakadu veya Macaw cinsi Tek papağan ile takas etmek istiyorum, Kuşlarımın cinsiyetleri belli ve tüm testleri yapılmıştır.2004 senesinden beri bendelerdir.

img

mgbars

20 yıl 5 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba kuşlardan daha önce yavru aldınız mı .. bi irtibat numarası veya maıl yazsanız size daha kolayca ulaşabiliriz ..bana [email protected] dan ulaşabilirsiniz ..

img

kuscu01

21 yıl 3 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bu uzun bir konu sizi msn ye kaydettim ordan detayları konuşuruz

img

mgbars

ÖZEL MESAJ

merhaba sanırım sizin istanbulda çiftliğiniz vardı yanılmış olabilirim. bende s,izinle bu konuda sohbet etmek isterim. [email protected]

img

falco

21 yıl 9 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Evet doğru hatırlıyosunuz; son çiftimide bu sabah sattım bundan sonra biraz değişiklik yapıp kakadu besliyeceğim ve de 1 tane kuş sadece o iş beni çok yordu gerçekten; YANİ İLANDAKİ JAKOLAR SATILMIŞTIR.

img

mgbars

ÖZEL MESAJ

Ali Osman şekercioğlu hocamla muhabbetimiz oldu zannedersem sizde tanışıyorsunuz ve hakkınızda sohbetlerimiz olmuştu .Sormak istediğim jako lardan yavru alabildiniz mi ? benim de henüz cinsiyetini bilmediğim konuşan bir jakom var ve açıkçası eşli jako arıyorum.Yardımınız ve tecrübelerinzden faydalanmak isterim. Bende sarı tepeli kakadu besledim.Size söyleyebileceğim şu ki çok gürültücü ve ilgi isteyen acaip kıskanç bir papağan.Elden çıkarmak zorunda kaldım :) Naçizane tebrübemi aktarmak istedim. Çiftliği kapatmanıza üzüldüm çünkü sanırım bu konuda türkiyede tek diniz. Saygılar Tamer YİĞİT

img

falco

ÖZEL MESAJ

Sevgili Falco; Okadar çalışma ve masraftan sonra yavru alamadım; ama çabuk pes ettim diyebilirim;1,5 yıl tam olarak bekledik herşey çok güzel başlamıştı; ama biz beceremedik;çiftlerin hepsini meraklı arkadaşlara sattım bakalım çabalar halen bireysel devam etmekte;benim bilgilerimin tamamı Almanyada ki bir çiftlikte gördüğüm ve öğrendiğim teorik bilgilerdi ama pratiğe geçiremedik;eğer yine de işin teori kısmınla ilgili bişeyler sormak istersen elimden geleni yaparım;hatta izmirde başka bir arkadaş vardı onada bir süre destek verdim yumurta aldı,ama yumurtalar boş çıktı ,yani bu iş olmaz diye bişey yok ama kesinlikle kuşlar bu işi istmeli bizler değil:) herzaman yardıma hazırım. Sülfür konusuna gelince denemek isitiyorum ama daha tamda karar vermiş değilim çünkü bütün dostalrım senle aynı görüşte sülfürler konusunda; görüşmek dileğiyle; Gökhan

img

mgbars

ÖZEL MESAJ

peki gökhan hocam bu jakoların cinsiyet tespitini DNA ile ABD de mi yaptırdınız. Eş li jako temin edebileceğim bir yer önerebilirmisiniz. Yurt dışıyla yazışmalarım oldu fakat 2000 EUR ya falan mal oluyor. Saygılar..

img

falco

ÖZEL MESAJ

merhaba; Almanya da bochum da Heike Muntd Diye Bir kadının çiftliği var bence onla bi görüş derim ; internetten araştır bu konuda tek geçerim bir temasa geçmen faydalı elinden gelen hertürlü yardımı yapar

img

mgbars

ÖZEL MESAJ

beni msnye ekle senle bı konusalım beklıyorum [email protected]

img

akifyvc

18 yıl 4 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ