Akvaryum Forumları > Satılık Akvaryumlar
ÇOK ACİL 400 LT FULL AKVARYUM/İSTANBUL
135*50*60h 6mm camdan akvaryum(arka fon oyma kaya deseni yapıldı özel olarak),akvaryum ebatlarında ahşap masası(çekmeceli) 2 adet atinan iç filitre bir tanesi büyük boy digeri orta boy , 1 adet eheım 2217 iç filitre (çok temiz durumda), 2 adet 300W ısıtıcı, 1 adet çift çıkışlı 1 adet tek çıkışlı hava motoru, aydınlatma sistemi,siyah ince mermer taşı yapay bitkileri cam sileceği ve kepçeler ve iki adet yavru akvaryumu (40lt ve 15lt) ile komple satılıktır.akvaryumu alana 10 adet sarı prenses (7-8cm) 4 adet yunus (7-8cm),3 adet mavi prenses,2 adet makrekanta, 2 adet vatos balıklarınıda yanında vereceğim. bu akvaryumu bu saydıklarımla beraber 750 ytl`ye satıyorum.lütfen komple alabilecek olan arkdaşlar ilgilenirse sevinirim çünkü yurt dışına çıkacağımdan parça parça satmayacağım. [email protected] adresinden ye da 0532 683 82 88 numaralı telefondan bana ulaşabilirsiniz.teşekkürler
arkadaşlar çok acil olduğu için 600 ytl`ye indirilmiştir.
6 mm. camdan iyi patlamamıs o akvaryum.
haklısın redbellied 6 mm korkutuyor insanı bir de 400 litre.... sel için hazırlıklı olmak gerek :)
arkadaşlar çok özür 10 mm camdan yapılmıştır.redbellied haklı 6 mm de zaten patlar bu akvaryum ne kadar sık kayıt olursa olsun
arkadaşım bi resim yollasanda görsek.akvaryum için belli bir bütçe ayırdım,anlaşırsak hayırlı olsun deriz.anlaşamazsak da canın sağolsun kısmet deriz. [email protected] mail atarsan sevinirim.
akvaryum satılmıştır ilginize teşekkürler