Hepsievcil

Kuş Forumları > Güvercinler

Mesaj Ekle

satilik 40 adet bursa oynari-dik alin

hepsi birbirinden güzel ayni kan toptan,çift veya tek satilik bursa oynari.isterseniz resim gönderebilirim.

img

bursaoynariahmet

18 yıl 6 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşım Ben Ankara`dan yazıyorum. Kuşların resimlerini görmek isterim, birde fiyatları ne kadar? Eğer Ankara`ya yollama imkanın varsa. Bir çift Karabaş almak isterim, bir de eğer beyaz varsa erkek veya dişi yanına arap veya karakanat eş yapabiliriz. E-Mail`im [email protected] cevap bekliyorum. Selamlar Fethi EYÜBOĞLU

img

izzet61

18 yıl 6 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Telefonunuda verebilirsen aramak isterim. selamlar [email protected]

img

izzet61

18 yıl 6 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ahmet bey ben istanbul anadolu yakasında oturuyorum kuşların fiyatlarını öğrenmek istiyorum eğer bütçeme uygun olursa dört çift almayı düşünüyorum acilen cevap bekliyorum bursaya kendim gelip alabilirim

img

kuşcu11

18 yıl 8 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam kardeş ben Bolu dan Adem senin güvercinlrin resimlerini bana yollarsan sevinirim ben alacam [email protected] adresine tşk ederim sana

img

ayhan_bozkurt

18 yıl 6 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

SLM ARKADASIM BEN SANA İZMİRDEN YAZIYORUM BENDE HASTASIYIM YALNIZ BU ARADA KUŞLARIN BANA FOTOLARINI ATABILIRMISIN VE DE FIYATLARINI YAZABILIRMISIN OYNAK OLANLARIN BU ARADA SANA MSN BIRAKAYIM İLETİŞİME GECELİM SAĞLICAKLA KAL MAN ADRESİM [email protected] göruşmek uzere

img

asicocuk

18 yıl 5 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ