Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sağlıgı ve Bakımı

Mesaj Ekle

Yolculuk için yavru husky

Merhabalar. bir kaç gün sonra 40 günlük husky im ile, 11 saatlik otobüs yolculuğuna çıkacağım. sorularım ise şunlar ; 1-40 günlük husky 11 saatlik yolculukta, bagajda kafesinin içinde bu yolculuğu kaldırabilir mi? 2-köpeğim çok küçük. veteriner tarafından sakinleştirilmesi ona zarar verir mi? ya da sakinleştirilmesine gerek var mı? 3-eğer buraya kadar ki sorularımda herhangi bi sorun yoksa, otobüsün vereceği molalarda köpeğime nasıl davranmalı ne yapmalıyım? beslemeli miyim? şimdiden teşekkürler... ;)

img

blaxisss

18 yıl 4 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

1-kaldırabilir tabi önlemini alırsan:) 2-sakinleştirirsen daha rahat bi yolculuk geçirirsin,tuvalet ihtiyacı kalmamış olur,ayrıca ben de köpeğimi birkaçkez sakinleştirici ile yola çıkardım hiç bi zararı olmadı.Yine de dozunu iyi ayarlamalı veteriner. 3-zeten uykuda geçecektir büyük bi bölümü,ama uyandığında yanına alırsan(bazen izin verebiliyolar)hem ağlayarak rahatsızlık vermez,hem de sen rahat edersin.Fazla beslememeni tavsiye ederim yavru köpeklerin yedikten en geç 30dk sora tuvalet yapması gerekir ama 11 saat de baya uzun ve günde 3-4 öğün beslenmeleri gerekir ona göre bi program yapabilirsin.

img

rottmania

18 yıl 4 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yavruyu bagaja koyarken nereye koyduklarına dikkat et dostum

img

catman2002

20 yıl 5 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadsımm bencee dikkat ett eğer havasız veya kapalı kalırsa istenmeyen sonuclara mahal verir birde sıcağı sevmediği için bence molalarda devamlı su ver ve ıslatabilirsen hafif ıslat

veteriner tarafından sakinleştirilmesini talep etmeyen otobüs firmaları da var.onları tercih etmek daha mantıklı geliyor bana.

img

myblacktears

18 yıl 3 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ